SECULUS Masterline

    • Official Post

    Je to Švajčiar ale mňa osobne to nepresvedčilo. Nešiel by som do tejto značky a do tohoto modelu už vôbec. Ale to je môj názor. Každopádne by nebolo zlé keby povieš koľko hodláš investovať a čo od hodiniek vyžaduješ. Myslím žeby sa dalo nájsť niečo lepšie.

  • Narazil som na ne na českom bazoši a pán ich dáva za 6000 CZK, ale ešte sme dokázali ísť dole s cenou. Rád by som nejaké normálne hodinky s väčším priemerom. Aktuálne nosím Suunto T3c black polished, ale ako píšem, niečo normálne vyzerajúce by bolo fajn.

    Uvažoval som nad hodinkami do 200 EUR, kde asi nie sú veľké rozdiely v kvalite alebo sa mýlim?

  • V hodinkách je Ronda 5040.F s 13 kameňmi. Takže za cenu okolo 200€ a predpokladu toho, že si ich chceš nechať pár rokov (predpokladám nízku resale value) to nie je najhorší nákup. Samozrejme treba zobrať v úvahu aj stav a vek hodiniek. Podľa pôvodného príspevku som sa domnieval, že ideš kupovať nové.

    "Do téhle šlamastiky nás přivedla naše vlastní tupost a tupost nás z ní zase dostane." H.S.

  • Hodinky nie su nove. Urcite budem posudzovat ich stav pri kupe. V tomto smere som dost opatrny. Su to moje prve hodinky. Dospel som k zaveru, ze se vo veku 32 rokov by som chcel na ruke normalne hodinky. Mam po dedovi Prim sport a este jedny Primky zlatej farby, ale su maleho priemeru. S predavajucim som dohodnuty na cene 4000 CZK. Pride mi to ako fajn cena. 900 EUR ako v linku by som za ne nedal. Studoval som forum tu a rovnako v CR a za tu sumu su uz ine maskrty. Diky za info pani.