Kde kúpim osobitne Luminiscenčné ručičky ?

  • Zdravím mal by som otázku ohľadom dostupnosti ručičiek ... Kde sa dajú kúpiť osobitne Luminiscenčné ručičky a poprípade keď mám na hodinkách minerálne sklo dá sa tam dať zafir ak áno aká je cena a kde to zohnať ?


    Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

  • Rucicky zalezia na type a modeli hodiniek. Original by som zhanal cez oficialny servis, aftermarket cez eBay alebo rozne eshopy (dagaz, yobokies). Skor ale zozenies samotny lumi prasok + lak, ktory sa nanesie namiesto povodnej lumi.

    Zafir tak isto podla hodiniek, na niektore existuje, na ine nie. Cena je 30-50eur, zozenies na eBay alebo eshopoch.

  • Ručičky by som chcel nové ... Konkrétne aké shopy ? A zafir na nich asi neexistuje ale niekde som čítal že sa to dá kúpiť podľa priemeru no len neviem že kde


    Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

  • už mysiak ti napísal, že ručičky sa kupujú na konkrétny typ hodiniek. Ak ti nezáleží, ako budú ručičky vyzerať, tak základ je vedieť typ kalibru a z neho vyplývajúce priemery dierok v ručičkách, ktoré korešpondujú s priemerom osičiek, na ktorých sú ručičky nasunuté - hodinová, minútová, sekundová. Bez toho ručičky nekúpiš.

    A stitch in time :D

  • Typ kalibru na niektorých hodinkách býva napísaný na backu. Ako je to u Timex neviem. S tvojich otázok mám dojem, že chceš robiť tuning hodiniek, ale na tvojom mieste by som si rozmyslel, či to vôbec má dajaký význam. Investovať do niečoho, čo nemusí dobre dopadnúť. A to, že zistíš, o aký kaliber ide, ešte neznamená, že automaticky budeš vedieť priemer osičiek. Pochybujem, že niekto sa zaoberá výrobou dajakých lumi ručičiek na tvoje Timex


    Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

    A stitch in time :D