Hodinky vždy na ruke...

  • Kedy si dávate hodinky z ruky dole? 21

    1. nikdy (len raz za pár mesiacov) (1) 5%
    2. len keď si vymieňam jedny za druhé (4) 19%
    3. len na chvíľu v sprche, aby som ich umyl (2) 10%
    4. do sprchy (na celý čas) (2) 10%
    5. pred spaním (5) 24%
    6. pred spaním a sprchovaním (6) 29%
    7. len pred prácou s chemikáliami, elektrinou, rotujúcimi zariadeniami atď (7) 33%
    8. pri viacerých vyššie uvedených príležitostiach (3) 14%
    9. pri viacerých vyššie uvedených a/alebo iných príležitostiach (3) 14%

    Nedávno som si uvedomil, že za posledných 12 mesiacov som si hodinky ani raz nedal z ruky dole. Niekedy si v sprche povolím remienok z 5. dierky na 6., ale ani vtedy si ich dole nedávam.

    Jednoducho svoje hodinky vnímam ako niečo totálne spoľahlivého, čo mi jednoducho vždy a za každých okolností presne povie, koľko je hodín.

    A tak mi napadlo, ako sú na tom ostatní? Tiež nosíte hodinky non-stop na ruke?

    Možno v ankete nenájdete presne možnosť, ktorá sa hodí na vás -- skúste preto hlasovať aspoň za najbližšiu hodiacu sa možnosť a vyjadriť sa v komentároch.

  • Pekný kvíz :) ja len pred spaním, aj to nie vždy, ale pravidelne si ich dávam dole pred tréningom (otrasy, behanie, prudké pohyby), no predsa len to nie sú nejaké Gé :mrgreen:

  • Pěknej kvíz, ale nedokázal jsem odpovědět. Prakticky hodinky nevystavuju nebezpečí když nemusím a vystavuju když musím. Potápky ... potápím se s nima, ale ani je nekoupu ve vaně, ani je nesprchuju ... jen když je čistím zubním kartáčkem. Oblekovky neberu do vody i když to WR splňuje, hlavně kvůli řemínkům. To koupání a sprchování vynechávám protože nerad vystavuju hodinky změnám teplot když nemusim. S hodinkama spim. Sundavám je jen když jim hrozí mechanické poškození...třeba když se rozhodnu dokonce něco dělat rukama, což není bezpečné ani pro mně, natož pro hodinky :) ... sportovní aktivity neřešim ... když pracuju s barvama a chemikáliema ... asi zrovna barvím odlouplé indexy na lunetě :) a tak dál.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • Ja si hodinky dávama dole vždy keď prídem domov, nevidím význam v tom, aby som nosil hodinky doma a už vôbec nie aby som sa nimi sprchoval alebo spal, mimo domu mám hodinky stále.

    Omega Speedmaster Professional Moonwatch 311.30.42.30.01.006 | Omega Seamaster 300m Co-axial chronometer 212.30.41.20.01.003 | Tag Heuer Aquaracer Calibre 5 WAY211A.FT6068 | Seiko SKX009K2 | Citizen Eco-drive BY0000-05E

    Ω Spartanova zbierka

    YouTube: Spartan's watch reviews

    INSTAGRAM: @spartans_watches

  • ja v poslednej dobe nosim hodinky stale. pridem z prace vymenim za dalsie, osprchujem sa s nimi a vymenim za dalsie na spanie. takto aspon vynosim viac kuskov :)
    uz ani nejde o to vediet cas ale mat nieco na ruke :hello:
    som ludsky winder

    stálice: // DAMASKO DA36 // SEIKO SCVS 001 // CHR.WARD C60 38 mm // +-