H. MOSER & CIE. – ENDEAVOUR Perpetual Calendar – Only Watch 2015

  • H. MOSER & CIE. – ENDEAVOUR Perpetual Calendar – Only Watch 2015

    Značka H. MOSER & CIE. jejedným z výrobcov, ktorí sa tento rok zúčastňujú dobročinnej aukcie Only Watch a tým vyjadrujú svoju podporu v boji so svalovou atrofiou. Hodinky, ktoré k tejto príležitosti hodinárski majstri pripravili, nesú meno ENDEAVOUR Perpetual Calendar a vznikli úpravou jedného z ich top modelu H. MOSER & CIE. Perpetual Calendar. Na prvý pohľad je rozdiel v malej sekundovej ručičke, ktorá je tentoraz červená a má symbolizovať každodenné výzvy života a silu s nimi bojovať.

    Pre puzdro hodiniek (priemer 40,8 mm, výška: 11,1 mm) bol ako materiál vybraný titán v DLC úprave, odolný, ľahký, hypoalergénny a dokonale leštený zdôrazňuje ich elegantný a moderný dizajn. Pôsobivý je aj pohľad preskleným dynkom na strojček HMC 341 s rezervou náťahu 7 dní, frekvenciou 18.000 kmitov za hodinu, zdvojeným perovníkom a originálnym vláskom - Straumann Double Hairspring®. Niektoré komponenty strojčeka, ako je krokové koleso, sú vyrobené zo zlata.

    Funkcie: Perpetual Flash Calendar s veľkým oknom, centrálne ručičky zobrazujúce hodiny a minúty, mimostredno umiestnený subčíselník malej sekundovej ručičky, ukazovateľ rezervy náťahu, na spodnej strane strojčeka je ukazovateľ prestupného roka. O fontu dátumovky sa zdroj nezmieňuje.



    Zdroj: Watches 7

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • Tak tomuto vravím dokonalosť! Koľko by som dostal za zdravú obličku? :)

    Musel by si dat obe oblicky, pluca, srdce, vlasy, nechty ... :) Alebo skusit si najst bohateho priatela :D :D

    Celkom pekny kusok.

    • Official Post

    Všetko už bolo povedané preto sa len pridávam k názorom ostatných a stále kukám s otvorenými ústami. Darmo zase sa potvrdilo že v jednoduchosti je krása.