Mille RM 27-02 Tourbillon Rafael Nadal Quartz TPT

  • Mille RM 27-02 Tourbillon Rafael Nadal Quartz TPT

    Popis tohoto modelu velmi zkrátím, uvedu jen to na první pohled nejzajímavější...ale to je i zároveň nejtěžší úkol. Tak jo. Značka v rámci spolupráce s Rafaelem Nadalem představuje svůj model quartzových hodinek...Ne nespletl jsem se i přes to, že vidíte mechanický strojek. Nejde totiž o pohon a konstrukci strojku, ale o materiál použitý na pouzdro. A tím je křemen. Nepodstatnou informací je cena. Opravdu nepodstatnou, v této třídě hodinek se na ni již nikdo neptá :mrgreen: - 770,000 Eur.

    Veškeré informace naleznete zde: http://www.richardmille.com/watch/rm-27-02/


    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

    • Official Post

    No nič mali by sme im napísať či nám spravia limitku pre fórum :mrgreen:

  • Dokážem pochopiť, keď astronomické sumy stoja hodinky značiek so stáročnou históriou, ktoré sú ikonami „haute horlogerie“. Ale nikdy by som neveril, že si niekto môže založiť firmu v roku 1999 a dokáže predávať za také sumy.

    Epos Passion 3409,Seiko SNZH53K1, Tissot Visodate, Certina DS Podium Shape chronograph, Omega vintage kúsok cca z r. 1940, Prim

  • A ešte to tu Adam tlačí ako LE pre fórum, ech! :mrgreen:
    Značku v celku obdivujem, klobúk dole keď už je to naša záľuba, ale kombinácia výzoru a cien modelov, zatiaľ som si veru nevestu nevybral.

  • A to nejsou jediní, můj oblíbenec Roger Dubuis - 1995, DeWitt - 2003, De Bethune 2002, HYT 2002 a td... Takže...mně to nepřekvapuje.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • No ja, mať toľko peňazí, by som kúpil oveľa radšej Vacheron alebo Patek. Ale keď je dopyt, sa pánom nečudujem, že predávajú za také sumy.

    Epos Passion 3409,Seiko SNZH53K1, Tissot Visodate, Certina DS Podium Shape chronograph, Omega vintage kúsok cca z r. 1940, Prim

    • Official Post

    Niekedy by ma zaujímalo na základe čoho vypľujú konkrétnu cenovku. Nech by sme pri týchto hodinkách započítali všetky činitele ako je vývoj, technológia, atď. Neverím žeby sme sa dostali na tak vysokú sumu. Dôvod takej sumy vidím skôr v tom, že je to niečo nové a preto je tu priestor na stanovenie astronomickej sumy.

  • Veľmi dobre sú si vedomí toho, že sa za túto cenu predajú a dovolím si tvrdiť, že sa teda cena odvíja aj od tohoto. S porovnaním dopytu minulých modelov niečo nadhodia a je to tam. Možno ich už má nejaký šejk rezervované a už len čaká na dodanie aby mohol na grilovačku zavolať aj Nadala.

    • Official Post

    Tenisový fanúšikovia to majú ťažké. Tí futbalový si kúpia TAG Heuer Formula 1 Cristiano Ronaldo CR7 L.E. a ak sa budem držať toho čo si napísal, môžu pozvať na grilovačku Ronalda :mrgreen:

  • Divný, že nadšence do hodinek zajímá zrovna cena. I kdyby byly za desetinu, stejně bych na ně neměl. Je to TOP hodinařina, za desetinu nikdy nebudou. Můj známej má několik CVSTOS a RM také, zajímá se o hodinařinu sice míň než já, ale stále dost a dost, no a ani PP, ani VC, ani A. se synem ho ze židle tak nezvednou jako RM. Každý v tom najdeme jiné své já.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • Jen dodám, že kdybych i já patřil k těm vyvoleným, nesměly by mé partnerce rozhodně chybět právě RM, bez ohledu na historii. 970.000,- USD :D

    External Content www.youtube.com
    Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • Znova nechápem, prečo také hodinky pomenovali po nejakom tenistovi (hociakom). Celkovo mi RM nie je sympatická značka, sú to velmi "pózerské" hodinky, technika je síce špičková ale zameranie sa mi vôbec nepáči. Inač RM hodinky sú velmi oblúbené u ludí, ktorí na to majú, napríklad aj včera ich mal Martin Brundle keď robil interview na Velkej cene Monaka.

    Omega Speedmaster Professional Moonwatch 311.30.42.30.01.006 | Omega Seamaster 300m Co-axial chronometer 212.30.41.20.01.003 | Tag Heuer Aquaracer Calibre 5 WAY211A.FT6068 | Seiko SKX009K2 | Citizen Eco-drive BY0000-05E

    Ω Spartanova zbierka

    YouTube: Spartan's watch reviews

    INSTAGRAM: @spartans_watches

    • Official Post

    Ja si nemôžem pomôcť s predstavou že čím viac by mal človek peňazí, tým ťažšie by bolo rozhodnúť sa pre nejaký nový model hodiniek.

  • Klidně se toho vzdám Mapo :) a budu unuděnej jak Belmondo ve filmu ...Muž z Hongkongu
    ::d ...až si budu stříhat hadičky na brzdách u svého vozu, nerušte mě prosím.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

    • Official Post

    Ale mapo má pravdu. Tá cesta keď si vyhliadneš nejaký model, potom na ne začneš šetriť (medzi tým stále váhaš a pokukuješ po iných alternatívach). Nakoniec už máš bubáky a nedočkavo zadávaš objednávku. Sleduješ kde je balík či už je na pošte a kedy ti príde. No a potom to príde, chvíľa s veľkým CH ---> rozbaluješ nové hodinky <---- vtedy prestane existovať všetok svet naokolo ;)

  • Rozumim, klidně budu unuděnym miliardářem sám...přijdu o radost z rozbalování, ale vyhnu se půlnočnímu vstávání. To beru.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1