ArtyA Shams Skeleton Watch

  • ArtyA Shams Skeleton Watch
    http://www.masterhorologer.com/2015/01/artya-…eton-watch.html

    Švajčiarsky výrobca hodiniek ArtyA predstavuje svoje tri nové modely v podobe skeletonu s názvom Shams, čo v arabčine znamená slnko. Cieľom skeletonu je ukázať odkrytý strojček hodiniek v čo najväčšej kráse, majstri značky ArtyA sa zároveň snažili o jeho čo najväčšie presvetlenie, strojček predvedený v čo najväčšej nahote presvietený Slnkom - tak základné idea viedla až k názvu tohto modelu. Samozrejme sa jedná o limitovanú edíciu 99 kusov.

    ArtyA nevie len elegantné modely, vie si aj pekne vyhrať, připomeňme si několik modelů z jejich produkce:


    ArtyA Werewolf Blood and Bullet: hodinky jsou z roku 2012

    Toto unikátne dielo v sebe kombinuje striebornú guľku, preslávenou svojou schopnosťou zabíjať vlkolakov a krv jednej z obetí.
    Vzhľadom desivé, 47mm puzdro ukazuje pohľad na cieľ vo svojom strede a zároveň v sebe ukrýva mechanický Swiss Made strojček s automatickým náťahom. Číselník obsahuje kovanou aj ručne zdobenú guľku zo striebra, trenie počas úplnku cesnakom v jednej z ženevských nocí. Súčasťou je aj krv z obete, ak je pravá, zdroj bližšie nešpecifikuje. Hodinky sú vytvorené špeciálne pre Halloween a majú nás chrániť pred vlkolakmi modernej doby. Osobne neviem, či na túto úlohu stačí.

    artyawatch.ru

    Son of Sound

    Zrejme nadišla doba, kedy je vhodné náš boj s monštrami prehodnotiť a alebo sa štýl hudby poslednej doby stáva mocnejšou zbraňou proti vlkodlakom a iným príšerám ako vlastné archaické zbrane. Zlaté, ručne ťahané struny, krv obete a puzdro vzhľadu gitary má niesť posolstvo novodobej zbrane.
    Výber spôsobu boja je na vás, respektíve na nás.

    classicdriver.com

    ArtyA Son of a Gun

    A podívejme se, jak si dokáží vyhrát s pouzdrem:

    External Content www.youtube.com
    Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • Tieto skeletony sú asi prvé hodinky od tejto značky ktoré aj ako hodinky vyzerajú :) Za mňa palec hore. Tie gitarové alebo tie s nábojmi .. hmm keď mne to príde strašne gýčové :nono: