Oris Audi Sport Limited Edition

  • Ako z názvu vyplýva, ide o zväčšenie partnerstva pretekárskych tímov nemeckej automobilovej značky AUDI a hodiniek značky ORIS nesúcich logo Audi Sport. Jedná sa o limitovanú edíciu v počte 2 000 ks. Model Oris Audi Sport Limited Edition vychádza vychádza z upraveného športového chronografu Artix GT. Šikovné ruky ľudí z ORISU dosiahli matný strieborný ciferník, identický s budíkmi v cestných automobiloch AUDI.

    44 mm púzdro ktoré je zhotovené z titánu je doplnené zafírom s antireflexom a obojstranne otočná luneta z volfrámu s kaučukovým gripom po obvode. Táto kombinácia zabezpečuje WR 100m čomu napomáha aj skrutkovacia korunka a titánové priehľadné viečko s minerálnym sklom. O pohon sa stará automatický kaliber Oris Calibre 774. Všetko toto zakončuje kožený remienok z perforovanej kože a suma 3 140€.

    VIDEO: http://youtu.be/rN7GcKEL1us

    (zdroj: HODINARSKYMAGAZIN)

  • podľa mňa veľmi príjemné a pekné hodinky. Plastické čísla indexov sú tiež fajn.
    titánové púdzro sa bude dobre nosiť - z oceli by to bolo riadne závažie.

  • No ono sa to dopĺňa takže oboje :D

  • :super: Dokonca by som povedal že sa mi páčia asi aj viac. A tie babské vyzerajú takmer identicky takže by mi nevadilo nosiť ani dámsky model :D

  • Hej tiež som nad tým uvažoval, ale zas bohvie. Najlepšie by bolo si obe nasadiť a vidieť to naživo. Vtedy to porovnáš najlepšie. Mňa ale aj prekvapilo to že ten dámsky model nemá také tie dámske nejaké črty. Nehovorím žeby mali mať kamienky na lunete, to teda nie! Ale tak chápete aby bolo vidieť že sú dámske.