• Nazdar.Predstavím moju zbierku.Začalo to Festinami pri ktorých som si neznalí veci myslel že to je špica :hehe:.Potom som zistil že potrebujem mechanické a tak prišli Aviatory čo bola moja prvá kúpa zo zahraničia od Kampmana z Poljot24.de na čo asi nikdy nezabudnem lebo ich poslal a ak ich budem chcieť tak mu potom pošlem peniaze alebo vrátim hodinky, na naše pomery nevídané.Potom ďalšie(qartz) od zamestnávateľa k 15výročiu nástupu do zamestnania sú to tie zo znakom známej automobilky... :hehe: Ďalšie boli Timex vždy som chcel aj digi.A zatial posledný prírastok sú už známe Archimede Sporttucher s ktorých sa ešte stále vytešujem.Poljoty sú dar hodinky ležali 35rokov v skrini tak ešte potrebujú vyčistiť.To je zatiaľ všetko, ešte čakám tento rok od zamest. k 20.výročiu nástupu hodinky majú to byť automaty tak uvidíme... :ghee:
    Ps: zabudol som a krabica z lidla.

  • Hm, tak to sa obávam, že môjho zamestnávateľa dátum môjho nástupu veľmi netrápi. Inak ako pozerám na Tvoje smerovanie, mal si si kúpiť v Lidli rovno dve krabičky.

    Epos Passion 3409,Seiko SNZH53K1, Tissot Visodate, Certina DS Podium Shape chronograph, Omega vintage kúsok cca z r. 1940, Prim

  • mas toho dost a vidim, ze hodinkovo dozrievas tym spravnym smerom :super:

    drzim palce, aby ti zamestnavatel vybral nejake pekne, nie cinske, automaty :)

    Breitling do kazdej rodiny!!! :malin1:

  • Dík.Asi ďalšiu krabicu potrebovať nebudem je to sv.. drahý koníček ak sa to dá tak nazvať.

  • "peto67" wrote:

    Dík.Asi ďalšiu krabicu potrebovať nebudem je to sv.. drahý koníček ak sa to dá tak nazvať.

    ak budes kupovat pouzite kusky za dobru cenu a nebudes ich hromadit ale sem tam aj predavat si myslim, ze neskrachujes :)

    Breitling do kazdej rodiny!!! :malin1:

  • OK použité môžem kúpiť, len s tejto zbierky sú možno predajné akurát Archimede a tie zatiaľ určite nemám v pláne predať, čas ukáže ako ďalej.VW fľašky nedáva tam sme všetci abstinenti :hehe: