• Z amazon.co.uk som nakupoval viac krat, clo/dph sa neplati. Postovne som zdarma nikdy nemal, presnu vysku sa dozvies tesne pred potvrdenim objednavky (pred poslednym krokom). Dorucenie cca tyzden ak je vyrobok skladom.

  • z anglickeho Amazonu som par veci bral uz aj ja, vzdy tam ale postovne zaratane bolo naviac ku cene vyrobku, no aj tak sa to sakra voci nasim cenam oplatilo :)
    z nemeckeho som bral nedavno manzelke BabyG a aj s postou za tretinu, ako tu...
    veru vedia niekedy paradne prekvapit, prijemne, to je hlavne.
    aj tak uplne prvu hodinkovu skusenost mam s Amazon.com. Gshocky pre mna, doprava na Slovensko 12usd a colnici mi dali pokoj, takze necelych 50usd, tym som sa tesil a tesim ako maly Jojo ;o)

    ...Vostok Europe Expedition North Pole 1...
    ...Casio G-Shock DW 9052-1 VCG...
    ...Citizen Eco Drive AW0010-01AE...

  • Ja som napr. bral pre manželku z amazon.de Swiss Military Hanowa, poštovne za free a vyšli o 60€ menej ako tu... takže tiež fajn skusenosť.

  • Chlapci ja sa musim opravit :rouge: ja som to postovne nakoniec fakt platila, len som si to nevsimla v nakupnom kosiku na amazone :hehe: lebo to bola zanedbatelna ciastka cca 5libier ... takze to postovne sa plati !

    mathyk: urcite tam mas aj postovne zahrnute ? z .com amazonu by to malo byt nevyhodnejsie podla mojich info ...

  • skusil som si to dat do checkoutu, dava to 55 eur total, cize shipping a handling je 13 eur...
    plus zaplatis dph na colnici...

    na amazon.com je podla mojich doterajsich skusenosti freeship len v ramci USA...

    Breitling Super Avenger / Breitling SuperOcean Heritage Chrono / Steinhart Aviation Chronograph / G-Shock GW-A1100 / Sea-Gull Chinese Military / G.Gerlach Otago

  • ono ten samotny shipping neni az taky katastroficky, katastrofa je, ze nasi colnici ti colny dlh vyrubia z celkovej ceny, to jest vratane postovneho.
    tym co su za to zodpovedny, nasr*t im na ruky a tyzden k vode nepustit...

    Breitling Super Avenger / Breitling SuperOcean Heritage Chrono / Steinhart Aviation Chronograph / G-Shock GW-A1100 / Sea-Gull Chinese Military / G.Gerlach Otago

  • aha, z amazonu som ešte nenakupoval, tzn. free shipping len pre US. Jasné lebo na ebay-i máš nastavenú svoju adresu a v ponuke ti automaticky ukáže aj poštovné. A to som mal ozaj veľakrát free.

    DPH by sa za ne nemala platiť keď je cena do 150€, ale clo hej (+-20%).

  • Hej? nie trochu opačne? clo je nad 150€ a je +- 4 - 7% podla druhu tovaru a DPH nad 25€ a je 20%... aspon taketo mam ja info, mono nie presne ale ... či?