Posts by michalvrnc

    Ahojte hodinári,

    nedávno som narazil na hodinky značky BREDA, je tam jeden model hodín ktoré sa mi veľmi páčia. Prikladám link na konkrétny model:

    https://www.breda.com/collections/al…-bracelet-watch

    Chcel som si kúpiť konkrétne tieto, ale dočítal som sa o jednom zásadnom nedostatku. Ciferníky sa otáčajú plynule, čím väčšinu času číslice niesu čitateľné, lebo sú väčšinu času z časti "prekryté". Avšak dizajn je naozaj unikátny a veľmi sa mi páči. Tak skúšam šťastie či ste sa niekto stretli s nejakým podobným modelom/dizajnom, ktorý ale nemajú tento problém?

    Ďakujem

    Je pravda že skôr som rozmýšľal nad nejakým zafarbeným aby mi ladil k tej hnedej prípadne k ručičkám ale tento sa zas pekne hodí k púzdru hodiniek. Páči sa mi, ale rozteč nožičiek je 27mm :(

    Zdravím všetkých,

    chcel som sa opýtať prípadne poprosiť či by ste mi niekto vedeli poradiť nejakú dobrú stránku kde zoženiem kovový remienok na hodinky Festina,
    konkrétne tieto: http://img1.uhrcenter.de/images/produkt…630641904_1.jpg

    Ide o to že som nenašiel žiadnu poriadny stránku s dobrým výberom, chcem kovový remienok lebo sa mi nechce meniť kožu každý rok (aj častejšie) nemám problém objednávať aj zo zahraničia prípadne vyrobiť na mieru. Ide mi o to aby sa to k rým hodinkám hlavne hodilo. (ale zas 200€ za remienok tiež nedám :D)

    Nápadom sa medze nekladú :)

    Ďakujem