Posts by cooll

    zdarek...som tu novy a dakujem za prijatie....
    Ja som dlhe roky fandil hlavne designu hodiniek, nakolko sa aj designu venujem a celkovo umeniu..... a vobec som sa nezamyslal nad mechanikou....postupne som vsak zacal citit uctu ku sedinam starych mech. a automatov....je to nieco fascinujuce ako to cele je sprevodovane....mam rad, ked na to vidim, ako sa to cele posuva....vsetci viete o com pisem.
    Mam rozne typy a vyberam nie na zaklade nejakej prestiznej znacky. Samozrejme Omega a horna trieda je nieco vynimocne, len mam pocit, ze by mi niekto ufikol ruku.....ked sa ublizuje aj za stofffku :ghee:
    Uz som pisal prispevok, kde som sa priznal, ze som kupil automaty za 50,-€ Kronen & Soehne. Kupil som to, lebo som bol zvedavy ako to bude vobec fungovat. Dorucil mi ich kurier a s velkou nedoverou som ich otvoril.Ludkovia...vonavy silikonovy remeienok....lezie na nervy,....Ale mechanika neskutocne presna. Nechapem....uvidim do kedy. potom napisem. Teraz za dva tyzdne su to 3 sekundy.....a ta cena je ako lacny Cinsky smejd...uvidime... ;)

    Nepochybne su to velmi male ceny....mne to nedalo a jedny som si objednal, lebo sa mi to pacilo.........nechapen?????? uz dva tyzdne a meskaju len 2 sekundy......neviem z akeho konzervoveho plechu su....ale funguju....teraz som objednal dalsie....uvidim.
    Je pravda ze dalsie bocne tlacitka....akosi nefunguju :mrgreen: ale to ostatne ano. Sice par krat mrkli a nieco posunuli.
    Potom sa sekli a prd....za tu cenu ani sa necudujem :hehe:
    Nie som odbornik ani predajca, len magor, ktoremu sa pacia hodinky.
    Mam rozne od 2800,-ecok az po tieto.....ale skutocne slapu....
    Ozaj a nenasiel som ziadnu stranku, kde by to ponukali drahsie....nie ze by som za ne chcel platit viacej....... ::d
    Zbieram len automaty..