Posts by Pumpava

    Tak po A5 quattro a BMW M2 Competition (posledne 2 fotky odo mna) mi v robote ponukli aha toto na doleasovanie, ale zatial take auta nemaju vydrz: na papieri 470km a v skutocnosti ledva 370km podla mna, takze som si ho nenechal, bojim sa s tym ist si zaplavat k moru a stat na nabijacke alebo do Prahy a pod.

    V kazdom pripade po tomto superaute sa uz neviem vratit naspat do minuleho storocia spalovakov. Toto ma neuveritelne prijemne zrychlenie (na papieri sice len 4.8s, ale uz na prvych metroch ide lepsie ako to bmw m2 so 4.7s), zbavim sa akejkolvek guce chrchlajucich hrci okolo seba, jednoducho zmiznem. Je to tiche, dobre sa v tom pocuva hudba.

    Bavi ma zrazu aj brzdit a kazdemu davat prednost, lebo vtedy nabija.. Vie sa nadvihnut (4 polohy, druhy obrazok), AWD 200+200 koni, ide krasne zo zakruty, len do zakruty menej krasne (treba vediet do nej polozit 2.2 tony), neda sa s nim velmi driftovat, to sa mi podarilo prirodzene len na poli v blate, to bolo krasne. Je mi za nim smutno.

    U koho by si si tú záruku prípade vrátenia chcel uplatniť? A vieš, že vrátiť treba nepoužité v pôvodnom obale a záruka sa nevzťahuje na bežné opotrebenie že? :D

    zaruku v pripade vratenia by som uplatnil u jej rodicov,

    a vyuctoval navyse vsetky fin. a casove naklady a namahu,

    dostal som ju bez specialneho obalu, zabezpecil som dokonca kopu novych obalov,

    opotrebena velmi nie je, pouzitie nevidiet

    No ja neviem.... plastova hypovacka od Swatch s neservisovatelnym Sistem51 strojcekom za 390 EUR alebo Seiko 5 ktore vydrzi cely zivot ak nie aj dva za 200 EUR... ??? 8o Ale hej... na pohlad je to pekne, aj z obchodneho hladiska je to cele super vymyslene, na instagrame to isto narobi vacsiu paradu ako Seiko alebo Citizen... akurat ja za to svoje peniaze urcite nedam...

    MoonSwatch som sa este ovladol a nekupil som si to pre radost na leto,

    ale tieto mechanicke BlancSwatchFF asi nezvladnem neist pozriet aspon ako vyzeraju, aj ked neviem kde v BA, v Aupark je Swatch?

    to uz ako ked mi zena prisla dole nahata v zupane a povedala "naozaj nepojdes hore?"

    Isiel som :( nezvladol som to a nemal ziadnu hrdost.

    Ak nie je Sistem 51 servisovatelny, tak som zvedavy, ci je aspon vymenitelny (aspon pre ten pocit)

    lebo moja zena nie je vymenitelna, uz je mimo dvojrocnej zaruky... :/

    Polo tak fajn, uz sme dvaja. Ja si celkom rad pozriem co znesie zafir a titan, ako sa hovori na zive oci ^^ . A s madmax si potom mozme pripit cez telemost :cheers:

    Prida sa este niekto?

    o par rokov ten horny stolik v ".pod lampou" oznacia ze tam sedavala bratislavska sekcia hodinkomaniakov :)

    Opis fotky nie je k dispozícii.


    Opis fotky nie je k dispozícii.


    Ten druhy obrazok netusim preco som tam dal, ked tam ani nas stolik nie je, asi na vyvazenie...

    tak ja som dnes zvedavy, ake hodzinky prinesiete vyvencit nenapadne na ruke,

    to naozaj nikto sa k nam viac nepripoji a nepopredvadza svoje nove kusky? alebo aj nieco, co by rad strelil za dobru cenu? :)

    este sme sa ani nedohodli kde sa stretneme, ja som navrhoval Funusku v Horskom,

    alebo Scherz alebo Pod lampu na Palisadoch

    Zajtra (pripadne v piatok) ideme s TheBP na pivo. Prida sa niekto?

    super navrh, uz dlhsie o tom premyslame, len zajtra mam 18:30 technicku komisiu k vymene vytahov v dome a k oprave strechy :(

    takze skor piatok, aj ked to uz vsetci cestuju?

    a to budeme traja?

    a kde na pivo?

    ja by som bol za Funusku v Horskom parku, alebo Scherz alebo Pod lampu na Palisadoch,

    vsade sa da vonku sediet

    8513443_1200x.jpg?rev=4

    nabitie vysokonapäťového akumulátor z 10% na 80% kapacity za 18 minút,

    dojazd podľa WLTP je na jedno nabitie až do 614 km,

    jeho cena začína na 46 490 eurách.

    Tak toto este nie je ideal, ale uz sa mojich 800km blizi.

    OK, dajme radsej tu Monicu Bellucci, vzdavam to s vami :)

    Dovolim si svoj pohlad:

    Vitam hybridy a PHEV pretoze ak ma moje decko caka pred domom, nechcem mu smrdiet pod nosom a prepnem na EV, a aj ked cuvam do garaze tiez to nechcem dychat. 300.000 ludi rocne vraj zomiera na vyfuky... Ked som prisiel po 89 do Augsburgu, tak som skoro odpadol, tiche ciste nesmradlave ulice, citil som vanilku z cukrarne, u nas vtedy sedive ulice od prachu a smogu a V3Sky.

    Ak by EU neprikazala, automobilky sa nikdy nerozhybu az do predposlednej kvapky fosilii.

    Veda nejde vzdy tazkopadne linearne ale niekedy aj skokmi, exponencialne, aj ked sa mi to nejako stale nezda, takze sa mozno prekvapime, ked pridu nove baterky na 1200 km (realne 800km mi staci) a nabijanie za polhodku, ako nas v novembri 2022 prekvapila OpenAI alebo pred rokmi VR (aj ked teda ...). Este dalsich 15 rokov tu budu jazdit veselo aj naftaky, takze atak na nabijacky a siet bude postupny, tiez si ale neviem predstavit nabijanie pred panelakmi, vsade stojanceky, ale preco nie? A v meste ticho a cisto.

    Takze ja som za prechod na hybridy, paci sa mi vodik, neverim zatial baterkam ale robia na tom, uz nie sme v stredoveku a komunizme, veda ma v niektorych krajinach podporu, u nas zatial nie.