Posts by kibi2021

    Hodinky Casio Watch boli založené v roku 1946. Živý, mladý, módny a multifunkčný imidž značky, ktorý predstavuje Casio, bol hlboko zakorenený v srdciach ľudí. Filozofiou spoločnosti Casio sú „hodinky, ktoré sa nikdy nezlomia.“ Stále existuje krátka poviedka. Príbeh hovorí, že existuje japonský chlapec, ktorého otec mu dal mimoriadne drahé hodinky, ale netrvalo dlho a zlomil ich Pracoval v spoločnosti Casio a rozhodol sa postaviť hodinky, ktoré sa nikdy nezlomia. Potom sú to G-SHOCK.

    Hodinky Casio sú fascinujúce nielen štýlom, ale aj špičkovou technológiou a kvalitou. Casio je známe svojou odolnosťou proti nárazom. Pokiaľ ide o najodolnejšie hodinky, Casio G-SHOCK je číslo jedna medzi väčšinou ľudí. Kvalita prístroja Casio G-SHOCK je dosť odolná. G of SHOCK je prvé gravitačné písmeno, ktoré predstavuje gravitáciu. SHOCK znamená náraz a náraz. Plne sa to odráža v názve: hodinky odolné voči nárazom a nárazom.

    Audemars Piguet má známu sériu hodiniek: Royal Oak. Táto séria môže byť mnohým ľuďom známa, že známy dizajnér Gerald Genta navrhol vzhľad v tvare mušle, ale táto séria má ďalší príbeh, na ktorý mnoho ľudí postupne zabúda, a to o pôvode názvu.

    Názov Kráľovský dub, Kráľovský dub, sa musí najskôr vrátiť do Anglicka v 17. storočí. V tom čase bol počas britskej občianskej vojny lovený a zabíjaný Karol II. Počas úteku narazil na dub, ktorý bol veľký dosť na to, aby sa skryl, a potom sa skryl medzi dubmi a ušiel.Lúpež. Neskôr sa Charlesovi II podarilo stať sa kráľom Anglicka, Írska a Škótska a dub, ktorý mu kedysi zachránil život, pomenoval Kráľovský dub.

    Neskôr Británia tiež pomenovala štyri kráľovské bitevné lode HMS Royal Oak. Dizajnový prvok série Royal Oak od Audemars Piguet je údajne inšpirovaný svetlíkmi bitevnej lode Royal Oak.