Posts by Le PM

    Zdravím znova,

    dlho som váhal a zbytočne čakal tak dlho, že SKX007 sú na Helveti aj na Chronoshope vypredané.

    Konečne som sa rozhodol ich objednať a nemám kde. Našiel som ich len na znackovyshop.sk a i-time.cz ale na oba obchody som sa dočítal zlé recenzie. Máte niekto s nimi dobré skúsenosti? Prípadne v lepšom prípade viete mi odporúčiť ešte iný eshop? Nejaký v EU.

    Ďakujem

    Čo je ktorý model? Sedia na neho modifikácie ako na SKX? Videl som aj video kde bol strojček vymenený za naťahovací a s hackingom.

    Budú to moje prvé hodinky (ak nepočítam módne hodinky). Chcel som automaty alebo manualne, bolo mi to vlastne jedno. Nehovorím, že SKX sú krásne hodinky ale pozeral som si mods a budem si ich vedieť upraviť tak, aby sa mi páčili.

    Ďakujem všetkým za odpovede. Čiže z USA cca €260-270 a z CR €230.

    Znáš doufám nevýhody strojku v Skx, když si je chceš pořídit.

    Když si člověk chce pořádně udělaný Seika pořídit, musí mít kliku aby aspoň z pěti byly jedny ve všem ok. Proto jsem nikdy žádný naslepo neobjednával.

    Konkrétne neviem aké sú jeho nevýhody (môžeš ma počiť), no čítal som na nete, o tom, že to nie je už velmi aktuálny a presný mechanizmus.

    SKX si kupujem, lebo ich mám v pláne modifikovať, ale nakoľko som ešte nenašiel žiadny dial, ktorý by sa mi páčil viac ako originálny, tak chcem japonskú verziu aby som tam mal na ňom napísané 21 jewels a made in japan. Pre niekoho možno trochu zbytočné ale poznám sa, viem že by ma to potom mrzelo keby som to tam nemal.

    Na druhej strane ako píšeš, že veľa ich je chybných, tak možno by som mal objednať z CR aby som ich mohol v prípade potreby vrátiť a vymeniť.

    Zdravím všetkých,

    rozhodol som sa kúpiť si svoje prvé "poriadne" hodinky. Vybral som si Seiko SKX007j - čiže japonskú verziu. Našiel som ich za veľmi dobrú cenu na creationwatches.com (€198), no nechce sa mi platiť clo aj DPH v hodnote takmer €70. Tým pádom preferujem EU eshop. Viete mi poradiť niečo? Našiel som ich na nejakej slovenskej stránke za niečo málo cez 300. Je to podobná cena aj vo zvyšku EU? Oplatí sa mi ich teda objednať z USA?

    A viem si ich pozrieť naživo v nejakej predajni v BA?

    Dopredu ďakujem za odpovede.