Posts by Giuseppe

    Prečo sú teda lacnejšie ako inde? Obchod patrí pod tú istú s.r.o ako obchod timestore.sk ktorý má veľmi negatívne recenzie ohľadom doby dodania, fake hodiniek, poškodeného obalu a ochranných fólii (takže hodinky boli rozbalené)

    Pokiaľ sa ti páčia a urobia ti radosť, tak smelo do toho.

    Pokiaľ však chceš hodinky, ktoré o 50 rokov daruješ svojmu vnukovi, tak tie quartzové Citizen to určite nebudú.

    Všetci sme tak začínali (quartz+komplikácie) - pri úchylke zvanej "hodinkománia" nie je ale schopnosť merať presne čas až tak podstatná - taký paradox... :D

    Vnuk bude nosiť smart hodinky synchronizované satelitom v reálnom čase a automaty mi otrieska o hlavu :D Ale chápeme sa... A aké komplikácie majú quartz?

    Keby sa dám na vlastný výber tak by som po mesiaci skončil s 10hodinkami a jediné východisko by bolo kúpiť všetky alebo žiadne :D
    Idem do rádioviek. Radšej budem mať úchylku na presný čas ako na stopovanie.

    Mám rozpočet do 300€ takže preto mi asi aj poradili tieto. Je mi jasné že existujú kvalitnejšie hodinky. Nechcem sa už ale vracať späť k výberu pretože som prelustroval asi každý eshop s hodinkami. Ide mi aj o to aby sa mi páčili vzhľadovo ale zároveň to nebol nejaký šmejd a tie čo som písal na začiatku ma zaujali.
    Stopovať nemám čo takže vyhravajú radiovky. Avšak trápi ma či to rádio nieje len taká "srandička". V tom prípade by som radšej zvolil stopky.

    No tak to mas tazke. Ja by som sa najprv velmi zamyslel na tym co mam radsej, ci stopovanie alebo pocuvanie muziky. :mrgreen:

    ^^

    Dobrý deň. Rozhodol som sa že si kúpim hodinky. Na inom fóre mi odporúčili Citizen CB0010-02E a Citizen AT2141-87E. Je lepšie mať stopky alebo rádio? Mám totiž dilemu :D . Stopky nevyužijem moc často a rádiovo riadený čas je tiež len taká "hračka" keďže každý má hodinky nastavené inak a asi by som u autobusára nepochodil keby mu vysvetlím že išiel skôr o 1 minútu a 42 sekúnd a ja som zmeškal :D Tak poraďte, budem vám do smrti zaviazaný. Ďakujem