Posts by anderson

    Pre oživenie témy .Bavor musel z domu. Auto to bolo dobré, benzínová atmosféra bez priameho vstreku , 6 hrncov v rade, v podstate žiadny väčší servis. Zmenilo sa zamestnanie, tým pádom aj nájazd. Jazdiť s tým mesto je trochu utrpenie ako pre samotnú veľkosť ako aj pre spotrebu . Vyberalo sa niečo praktické nie veľké ani malé, nie nízke ani vysoké, nie okukané ale spoľahlivé. Auto čo zvládne 50% mesto, 40% okrsky a ten zbytok sem tam tú dialnicu. V rozumnej cene - do 30t. V užšom výbere mi zostali Mazda CX3, Honda HRV a Toyota CHR. Nafta vylúčená.

    Mazda vypadla ako prvá - je to naozaj veľmi malé, postavené na dvojke iba dofúknuté. CX5 bola už ďaleko cez rozpočet . Honda v poriadku, jednoduchá, funkčná, nič s tým nepokazíš. Jediné minus pre mňa cvt , je to však o zvyku. Ak už musí tá cvtéčka byť, prečo nie v Toyote?, Čítal som hromadu článkov o Priuse, samé pozitíva, páči sa mi tá technika pod kapotou . No popravde, Prius , musíte si zvyknúť na ten samotný tvar. Čo takto tú techniku narvať do niečoho iného?, CHR, bolo vymaľované. 1.8 hybrid. Máme to cca pol roka. To auto ma baví. Je proste iné. Fotka má 6 mesiacov , je priamo z predajne

    ...tak uz ich mas..nove No.4:mrgreen:. Vela spokojnosti zelam:)

    Ďakujem, áno 4 , už týždeň doma, ( na 99% aj zostanú) je ti to zaujímavá hračka toto.

    Predal som 009 , až keď odišli z domu som prišiel na to že som spravil blbosť. Tie hodinky som mal naozaj rád. Teraz mi nezostáva, iba kúpiť druhé. Už som bol na vážkach že Padi s Pepsi xichtom , ale k tým 9 som mal nejaký zvláštny vzťah, musím ich zase mať. Popravde ani Tag Heuer F1 ma tak nevzali ako tie Seika. Nechápem ako som ich mohol pustiť za papieriky . Poučený z vlastnej chyby - blbec , priznávam.

    P.S. Nevieš náhodou čo je vergeľ?, ani 3 rôzne translate mi to nedokázali preložiť , bez somariny , naozaj netuším či je to dobre či zle. Zvláštne slovíčko

    Ďakujem,

    prosím ešte ak by som volal, písal... na koho sa môžem odvolať, že som dostal toto odporúčanie? :)

    Nemusíš sa na nikoho odvolávať, ja som tam bol 2x, naposledy 2 roky dozadu, je to bežne k prenájmu. Len som si nie istý, či bude aktuálne nejaký voľný termín, v sezóne to môže byť trochu problém. Kaprun - pár km, Zell am See...., cena ubytovania je v danej lokalite ľudová, domáce raňajky a Löwenalpincard v cene.

    Chalani, kto chodíte lyžovať? Neviete odporučiť nejaké jednoduché a hlavne cenovo prijateľné ubytko v Rakúsku?

    Nejakých známych napríklad.

    Chceme ísť cca 6 chalani, prispôsobiť sa vieme voľnej kapacite.

    Vďaka

    +43 6583 7043 Sylvia Grießner
    Grießen 9
    5771 Leogang

    silno odporúčam

    Jasné tak to aj beriem. Ak už to majú byť " chytré hodinky " jedine AW. Mám okrem AW asi už kompletnú jabľčkovú rodinku, so všetkými týmito hračkami som spokojný, myslím že ani tu nespravím krok vedľa. Zajtra sú doma.

    Idem do tých 4. Už iba pre o 30% väčší displej. S tou e-sim je to vo hviezdach. Ak príde, bude najskôr výhradne pre Iphone, časom ???, pre Watch. Kôli tomuto nemá cenu vyčkávať. Madmax možno máš s tým športovým náramkom pravdu, no úprimne 4 stovky nieje zase suma ktorá by ma nechala ďalší mesiac o hlade. Som Apple pozitív , niečo mi hovorí že to musím mať.

    Ďakujem všetkým za odpovede

    Bohyňu, tak to si ma odrovnal. Dvoje budiky som ešte na rukach nemal. S tou e-sim , práve to ma trochu mrzí. Tu to ponúka aktuálne iba jeden operátor, ( na SK pokiaľ mám správne info žiadny ) mám smolu , nie ten môj. Bol som sa schválne spýtať ako to vyzerá do budúcna, aj ked som odpoveď vedel predom. Možno o týždeň pane, možno o rok, v tejto chvíli viac nevieme. Ak by tá služba bola dostupná aktuálne, dnes by som sa tu nepýtal na názory.

    Nabíjanie je pre mňa nepodstatný problém. Chcem tie watch už iba ako súčasť rodiny Apple. ( Iphone, Mac, Ipad ) Tieto vecičky veľmi dobre spolu komunikujú, je to zábavná hračka, tak prečo nie

    Popravde , nemám nejaké zvláštne účely, jednoducho chcem nejaké tie chytré hodinky. Už som aj zvažoval jazdené dvojky či trojky, ak sa mi to zapáči, posuniem ich ďalej a kúpim nové štvorky. Tento krok ale najskôr vynechám a kúpim hneď 4. Ak mi nepásnu, pôjdu do sveta. Zvedavosť? , zmena? Sám neviem

    Nenašiel som podobnú tému , skúsim tu.

    Rád by som si v krátkej dobe zaobstaral nejaké tie chytré hodinky od Apple. Nemal som to ešte na ruke, obraciam sa preto na užívateľov tohto fóra. Ak je tu niekto kto má skúsenosti poprosím o radu.

    Je reálne rozdieľ ( okrem veľkosti ) medzi radami 3 a 4 tých cca 150€ ?, Nechcem za každú cenu ušetriť , no na druhej strane kúpiť niečo za 450 ak mi to vlastne ponúkne to samé za 3 stovky je určite nezmysel. Viem, rýchlejší procesor a novší OS ..., je to v reále poznať?

    Ďakujem

    Demokracia na slovensku (ČSSR) bezprostredne po 89 . Chaos, anarchia, národ v euforii a nová, resp. nové vlády mali takú dôverihodnosť že nedozernú.

    Pochopitelne to chytrí jednotlivci či skupiny využili v svoj prospech, viď Mečiar, ktorý tak dokázal zmanipulovať masy ako v 30-tich rokoch Hitler a všetci mu to žrali.

    Zodpovednosť za tento až po dnes pretrvávajúci bordel nenesie nikto, max. prídeš o miesto , dostaneš zlatý padák a teplý flek do smrti kde si neni na očiach.

    Z posledného obdobia ma napadá Tomanová, to je zruda v ludskom tele. Zodpovednosť nesú občania, teda ty , ja , pepescom, Roman, moja suseda, otec , spolužiaci, kamoši z krčmy. Národ je zodpovedný, ten volí, či nevolí. Ten moj tatko pojde k tým volbám aj keby sa tam mal doplaziť aby tten čo mu pridal 7,50 a na vianoce 75 euri tam ešte pár rokov pobudol. Mladý človek sedí doma na riti , potom pri pive nadáva na všetko a každého. To je zodpovednosť. Pri posledných volbách som bol vonku na záhrade , pokecám so susedom (30) . Pýtam sa ho teda počuj Palino dúfam že ideš k volbám. A načo?, tak som s ním nejakú tú vetu prehodil a teda že ide . Zobral gazdinu (28) pod pazuchu a ide sa. On sa ten blbec ešte u mna zastavil a pýta sa koho má voliť. Skoro ma vystrelo. Žiadna predstava, prehľad, nič. Toto je zodpovednosť, národ nevie, nezáujem, ignoracia všetkého. Potom príde Kotleba a bum. Toto je náš človek povie si ten Palko nevzdelaný a šmarí tam ten lístok. Naparádu.

    Od 89 som bol na všetkých volbách od komunálnych cez prezidenstké až po parlamentné. Cítim teda zodpovednosť. Myslíž že ten Palo tiež?, Takýchto Paľov beha po SK tisíce

    P.S. Nezdrhol som pred zodpovednosťou, priznávam sa k nej aj teraz. Nezdrhol som pre seba, pre prachy. Mám 16 ročnú dcéru a za ňu nesiem tiež zodpovednosť.

    Chce študovať, študuje tu v AT. Začala 8-roč. gympel na SK, jednotkárka, vyhrala niekoľko celonárodných matem. olympiad, cieľavedomá, má plány, ide za tým. OK. Prešla sem . Rakuske decká ju prešťali vo všetkom, maka jak diva aby ich dohnala, druhý polrok už je lepšie ale stále má rezervy . Výsledok školstva na SK.

    Môžeš ma považovať za zbabelca či dokonca vlastizradcu, ja mám svedomie čisté , ako som bol písal vyššie nie som ochotný byť súčasťou toho systému . Amen

    Roman, je nad slnko jasne že november 89 bol planovany. Za obdobie spred 89 nikto neponiesol zodpovednosť , je to hnus. O tom som práve písal že tí ľudia tam zostali, to je ta najväčšia tragedia.

    Presne pomenované, na demokraciu sme nedorastli.

    To že nemieniš odisť je tvoja volba, ja nemám zapotreby nikoho presviečať, narodil som sa na SK, bohužiaľ a teraz ma ukameňujte nemôžem povedať že som na to hrdý , ani že domov. Ja mám domov tam kde je mne a mojim najbližším dobre, mám tu priateľov, prácu ktorá ma baví , jednoducho som šťastný a spokojný človek. Pan Boh zaplať. Vždy som závidel potichu rakušanom ked povedali milujem rakusko. Toto ja žiaľbohu o mojej domovine povedať nemôžem , klamal by som.

    Prídem po pol roku na SK a po dvoch dňoch mi žena či dcéra povie poďme už domov. To o niečom svedčí.

    Aby to zase nevyznelo že slovenskom pohrdam, to nemám v úmysle , mám tam rodičov, segru, pár známych s ktorými sa rád vidím a pokecám, ale tiie dva dni sú tak akurat