Posts by pekoo87

    Ahojte, rad by som si kupil tieto hodinky, Seiko skx007. Chcel ich objednat cez internet, pravdepodobne z Amazonu.
    Nasiel by sa prosim vas niekto, u koho by som si ich mohol vyskusat dat na ruku, ako budu vyzerat? Takze, ak by mi vedel niekto z Trencina alebo z Bratislavy v tomto pomoct, tak by som bol velmi vdacny.

    Dakujem za prispevky.
    Tie tissoty su pekne, ale pridu mi este viac formalne, ako tie junkers. Ale objavil som caro potapacskych hodiniek, tak asi poobzeram po takych.

    Ja som sa uz praveze pozeral na wrist shoty na mensich zapastiach a zdaju sa mi byt dost velke. Ja mam nieco cez 16cm obvod a nechcem mat hodiny uplne cez celu ruku.
    Celkom rozmyslam aj nad tou mensou verziou, seiko skx013, ale neviem, ci nebudu moc male. Mam jedny hodinky, ktore maju necelych 38mm, cierny cifernik a dost velka, asi 4mm strieborna pseudo luneta, ale tie hodinky mi pridu dost male (mozno ale koli tej striebornej lunete?)

    Asi spravim novu temu ohladom mensich potapiek.

    Ano, tie Laco som si uz vsimol, ale neviem, akosi mi na nich tiez nieco nepasuje, asi tie cisla su moc vyrazne...
    Ale dostali sa mi akurat do pozornosti SEIKO skx007. Celkom sa mi pozdavaju, ale obavam sa velkosti, pretoze mam dost chudu ruku.

    Ahojte, potreboval by som poradit, kedze v tomto nie som velmi zbehly. Hladam hodinky prevazne na kazdodenne nosenie ale kludne vhodne obcas aj do obleku.
    Na internete som nasiel Junkers 6086-2, ktore mi ale pridu trosku moc elegantne, take moc do obleku. Dalej sa mi este pozdavaju Jorg Gray 6500, ktore sa mi vsak zdaju byt trosku moc vyrazne ale aj drahe, ja by som nieco striedmejsie... Takze hladam nieco medzi, ziadne obrovske cila nechcem, cize take klasicke pilotky nie. A hladam velkost okolo 40mm a s cenoukou do 300 eur. Alebo mi skuste poradit podobne ako tie, co som spomenul. Ja vasnivy hodinkar nie som, takze ci su atomaticke alebo mechanicke, taky strojcek alebo onaky, na tom mne nezalezi, ale radsej asi automaticke, nech nemam zbytocne starosti.
    Dakujem pekne za kazdu pomoc a vsetky rady.

    Junkers 6086-2:


    Jorg Gray 6500: