Posts by mmko

    Tiež vyjadrím svoj názor k tejto téme.

    Hlasoval som za možnosť číslo 1 - Octopus - z dôvodu, že názov je ľahko zapamätateľný, hneď sa mi vryl do pamäti, napĺňa "Diver tématiku", je ľahko pisateľný a ľahko vysloviteľný.

    Na druhej strane ak som si to vyslovil v celku "Biatec Octopus" tak mi to znie ako nejaký latinský názov podmorskej príšery... Osobne, ak by som nevedel, že sa jedná o hodinky ani by ma tento názov nezaujal a nepátral by som ďalej.

    2. možnosť nie, to tu bolo už viackrát vysvetľované

    3. možnosť - Leviathan - neznie to zle, ale opäť osobný pohľad - neviem čo to slovo znamená, pravdepodobne som ho asi nikdy pred tým nepočul ani sa ním nezaoberal (okrem rovnomenného člena na fóre, avšak nikdy som neštudoval čo to znamená). Nakoniec kombinácia Biatec Leviathan mi nepríde až tak zaujímavá a neosloví tak ako napr. Octopus.

    Padlo tu veľa návrhov od ostatných členov :) niektoré boli úplne super a pokiaľ nie sú registrované ako značka a pod. asi by som sa k nim priklonil... Hodinky sú pre ľudí oni vedia čo chcú :)

    Spomínal si zahraničných zákazníkov, aké návrhy dali oni? Páčil by sa im viac univerzálny názov alebo radšej niečo so slovenskou tématikou?

    Chlapi, a načo je dobré s automatom sa triafať presne na sekundu, keď aj tak každý uteká/ mešká pár sekúnd denne? Ja by som sa na to vykašľal.

    Presne tak... Čas je len informatívny a pokiaľ vysoko nemešká/nepredbieha za mňa osobne nevidím dôvod stále šteľovať sekundovku :D V podstate všetky moje hodinky (aj nástenné, mobil atď) sú vždy nastavené mierne (1-2 napred) takže aj keby sa niečo stalo a meškali tak pôjdu správne :D

    Petrcan cyhtím ťa trošku za slovo... :D Ak placneš QUARTZ hodinky v cenovke cca 300 € o stenu tak ti to ľúto nebude? :D

    Pri automatoch sa nie je čoho báť... :) Mám dvoje QUARTZ hodinky z povinnosti inak mechanické/autmoaty a ďalšie budú určite automaty a ďalšie tiež.

    Rozdiely:

    Mechanické - nenaťahujú sa nosením, musíš priebežne doťahovať korunkou

    Automaty- Niektoré dotiahneš aj korunkou, zvyčajne sa to rieši priamo na ruke nosením - a ak ich budeš nosiť každý deň alebo každý druhý tak nezastanú :)

    K Boldr Voyager

    Tie sa zapáčili veľmi aj mne a preto som si jedny nechal na svoje účely... :)

    Som typ hodinkomaniaka čo si dá hodinky na ruku ráno 5:15 a dole ich dá večer o 19:00 pred posilkou alebo 23:00 pred spaním :)

    Čo sa patiny týka, na prekvapenie nie je až taká výrazná resp. je to asi trošku silnejšia zliatina a patina sa neobjaví len tak po pár hodinách na ruke.

    Nosím ich striedavo s ostatnými, vo vode som ich zatiaľ nemal ale aj k tomu čoskoro príde :D leto začína už len nájsť vhodný remeň :D

    Rezerva náťahu je dobrá, Seiko NH35A = spoľahlivosť.

    Ak im mám niečo vytknúť tak asi na môj vkus trochu hlučnejší rotor (to je to čo ti hodinky naťahuje nosením), ale to ozaj v 100% tichu keď rukou manipulujem okolo hlavy (ucha) :D

    Asi toľko moje osobné skúsenosti :D Podotýkam osobné... Kto verí tak verí, kto nie nech skúsi uvidí... 100 ľudí 100 chutí :) Nie je to reklama ani nič podobné toho typu :)

    Asi sa vyjadrím medzi prvými :D

    Je dobré, že vieš čo chceš. Vieš, že nie si rozhodnutý pre automat, aj keď pri takejto cenovke by som už QUARTZ nebral :/

    Hodinky, ktoré si poslal sú všetky "z iného súdka," všetky sú iné :D

    V úvodzovkách porovnávaš neporovnateľné - môj názor.

    Čo sa remienku týka, tak to by som riešil asi na poslednom mieste nakoľko remienok si dokúpiš aký len chceš :) - za mňa kov alebo koža.... gumu veľmi nemusím...

    Aby som ti vody ešte trošku zamútil posielam pár inšpiračných fotografii :)

    Dnes sa nado mnou konecne zlutovali bohovia DHL (aj ked som na nich musel kricat) a prisla mi nova vyzbroj na leto... Velkost je prosim pekne 57. Moj prvy G-Shock a podla prvych dojmom musim povedat ze mozno nie posledny...

    Krásička tie farby :love::love::love:

    Hoď mi prosím ťa viac info :)

    Vďaka za podporu, páni :)

    Samozrejme, všetko je len v začiatkoch a ak by ste mali niekto nejaké návrhy na vylepšenie alebo vhodné nové značky na zaradenie do ponuky budem vďačný za každú reakciu :)

    mysiak Len opatrne s tou poštou :D mne teraz zásielku preclievali niečo cez mesiac a jeden produkt sa záhadne na colnici rozbil... :/

    DHLku a pod. pošleš komisionárksku (či ako sa to volá) zmluvu podpísanú, oskenovanú, na druhý deň ti zvoní kuriér a následne ti vystavia faktúru za služby :)

    Pri SK pošte potrebuješ vypísať 10 papierov, splnomocnenie, samozrejme notársky overené, čakáš kým ti pani pošle zmluvy na podpis, ktoré musíš samozrejme odoslať spätne, následne ti pošle faktúru, ktorú musíš uhradiť a až potom ti pošle balíček na adresu.

    Ten rozbitý balíček za 32€ mi precliť nedali, poslali mi ho zdarma a telefonicky sa ospravedlňovali :D avšak ten za 25€ tak na tom si pošta zgustla, ako bonus som mesiac čakal a stálo ma to more času a poplatky u notára a na pošte :D