Posts by mmko

    Pri hodinkách takejto cenovky nemáš čo riešiť :) pokiaľ sa ti páčia, pokiaľ ich budeš nosiť tak už mali byť objednané :D Pozerám že pejne im sedia aj iné remene.

    Ani presnosť pri takýchto hodinkách riešiť nemusíš... Majú QUARTZ strojček (baterkový - nemusíš sa trápiť naťahovaním a podobne... idú stále), ktoré sú v podstate najpresnejšie.

    Tu nie je veľmi čo radiť. Snáď len toľko, že ak sú to tvoje prvé hodinky, tak odporúčam trošku posedieť nad výberom, aby nenastala situácia, že ich kúpiš a o týždeň sa ti zapáči niečo iné.

    A ešte jedna osobná skúsenosť :D ak už ozaj chceš ísť do zlatej, tak odporúčam všetky kúsky vidieť naživo. Keď som to riešil tak som ani netušil, že toľko odtieňov zlatej vôbec existuje :D A niektoré sú tak "prezlatnené," žže by ich ani Turek na trhu nepredával. Aj tie festiny sú prehnane sú prehnane "zlaté" :)

    V prvom rade ťa vítam medzi nami :) :) Ak by si si tu niečo prečítal, určite by si natrafil na moje vlákno (KLIK) kedysi som riešil rovnakú tému zhodou okolností rovnaké hodinky :)

    Videl si tie Festiny naživo? Lebo ja áno a sú otrasné... je to slabé slovo.... Sú veľké, sú ťažké, sú nevkusné... K spoločenskému oblečeniu sa nehodia a k športovému tiež len k máloktorému.

    Zlaté hodinky nie sú zlé... Ja som vtedy zobral nakoniec Invicty, nosil som ich párkrát počas leta a v zime som sa vykašľal na to :) K môjmu prekvapeniu boli na bazoši týždeň a predali sa hneď... Dokonca mi volali ešte aj potom :D nie je to ončo... Myslím si, že rovnako by to prešlo aj teba...

    Ak už chceš zlaté, tak sa inšpiruj značkami, ktoré v tom čase navrhovali mne, určite majú pekné kúsky... Hlavne si to poriadne nechaj prejsť hlavou, poriadne si popozeraj rôzne kúsky možno ťa zaujme niečo iné :) :)

    Počas Vianoc budeš mať dostatok času... :) ešte si niečo preštuduj a prejdi, je strašne veľa modelov. Určite na ešte niečo osloví :) Možno aj iné štýly.

    Ja som si ako prvé hodinky (ak nerátame lacné sprostosti) kúpil Diesel- ky .... Čo sa kvality týka super, mám ich tretí rok, prežili so mnou krásne obdobie párty atď. :D Doteraz si ich ľudia všímajú viac ako ostatné hodinky a pripisujú im vysokú hodnotu. Zatiaľ čo na moje Seiko Pepsiny som viac krát počul "také si objednám z alliexpresu za 10 € a ešte aj na baterku"

    Ja sa len pousmejem pretože, pre mňa sú tie DIESEL-ky kus železa a max. tak imidžovka na leto. Pocity vo mne vzbudzujú až mechanické hodinky :)

    Tým celým chcem povedať len toľko, že nos to, čo sa ti páči a nie to čo sa páči iným. Ako tu už bolo spomenuté... Ak značka robí kvalitné spodné prádlo, parfémy, oblečenie atď. tak nech sa nepúšťa do krásneho hodinárskeho remesla :D Potom ľudia nepoznajú poctivú prácu ale len DIESEL, MK, Police, DW....

    Nie som nejaký fanúšik všeobecne cukru a sladkostí ale od takejto čokolády by som si dal povedať, len tak zo zvedavosti :D :D nepoznám týpka čo kupuje minimálne toľko čokolády ako ty a nie to ešte viac :D

    tak ďakujem za rady a reakcie, všetko je na veľmi dobrej ceste :)

    chcem Vas este poprosiť o pomoc... Skúste mi poslať nejaké Microbrand-y alebo značky ktoré by ste privítali na SK trhu :)

    ďakujem :)

    neviem ako ostatní ale ja z Lumi teším ako malý chlapec :D stale čakám kym sa zotmie a potom si vychutnávam svetielko :D

    nevidel som ich naživo tak si neviem predstaviť akých su rozmerov ále ak jej nie su veľké tak sa z toho tes :D pretože polovicky nie su casto nadšene z nových kúsokov :D

    žijem ďaleko na východe v Humennom... Skusenosti mam s jedným starsim pánom ktorý je tu asi najdlhšie. Celkovo je tu viac horinarov ale len dvaja vyzerajú že sa vyznajú, zvyšok max. Meni baterky.

    jasne určite to bude chcieť prieskum a dlhé debaty o tom kto sa na co citi., avšak si myslím že tých oprav nebude az tolko, resp. Nic co by sa poriesit nedalo. Ak by to bola zavazna chyba tak by som to riešil priamo s vyrobcom.

    Do nákladov som ratal aj vrátenie peňazí pri veľkej chybe. Zvazujem aj takú možnosť pokial to nebude likvidacne a nebude žiadne iné východisko.

    Nie som velky fotograf ale casom urcite pridam viac fotiek... teda budem sa snazit. Su zaujimave... je to jeden z modelov co pre Seiko robil Pan Giorgetto Giugiaro. Je hlavne slavny ako automobilovy designer... napriklad prvy Golf alebo Lotus Esprit. Asi nie kazdeho salka caju ale ja som sa do jeho hodiniek od Seika nacisto zblaznil... :love:

    Ja som ich videl len na FB na jednej stránke na pár fotografiách aj to boli umelecké... Práve preto chcem také bežné používateľské fotografie :) Pohľad z boku a zo spodu napr.. :)

    ďakujem za reakcie páni :)

    Nebudem sa vyjadrovať každému zvlášť tak to trošku generalizujem ale pôjdem postupne :)

    1. Samozrejme nemám veľké oči, neočakávam, že to bude môj primárny príjem, chcem to skúsiť možno z toho pôjde v budúcnosti pekná rezerva alebo len pár € na kávu... Ďalšia vec, ktorá mi hrá do karát, že ak vediete popri zamestnaní živnosť, neplatíte odvody.

    2. Ide o to, že plánujem mať hodinky, ktoré tu nie sú. Preto ak sa dostanú do povedomia môžem byť tvorcom ceny.

    3. Čakacia doba... Samozrejme ideálne by bolo viesť sklad, no mať v ňom +10 000€ to je neekonomické. Dlhé čakacie doby sa budem v prvom rade samozrejme snažiť tlačiť čo najnižšie a nájsť v tom nejaký systém. Plánujem ich kompenzovať rôznymi darčekmi. Dnes je Čína velké trhovisko a za pár desiatok € sa dajú zohnať napr. náramky, ktoré dnes tak letia na FB s hodinkami a pod. :)

    4. No a čo sa týka hodinára. Ak sa smiem opýtať, prečo neodporúčate lokálneho hodinára? Prípadne aké máte návrhy na riešenie tohto problému?