Posts by romco56

    cauko opat...momentalne 15% zlava do nedele...kod spring15.

    Myslite ze C60 Trident pojdu este dole...bude vyraznejsia zlava?

    Nemam skusenost...sledujem stranku len posledny mesiac.

    Dik za radu

    Veru vytesujem :) Su to 41mm a ruku mam cca 17-17,5cm.

    Ja pojdem vyskusat od ,,seikosan,, tie 43 a uvidim ako sedia. Mam cca skoro 18cm tak velkost je dobra len ten tah robi svoje. Ja na tahu nic nemam tak neviem ako sadnu. Uzivaj a nech sa dobre nosia.

    Tak to by bolo super.. Len ci si teraz vo mne nevzbudil zbytocne nadeje, uz som bol zmiereny, ze pridu az buduci tyzden :D

    Pre tych co neodoberaju newsletter - zlava 15% na vsetky Trident C60 modely,

    Tak to by bolo super.. Len ci si teraz vo mne nevzbudil zbytocne nadeje, uz som bol zmiereny, ze pridu az buduci tyzden :D

    Pre tych co neodoberaju newsletter - zlava 15% na vsetky Trident C60 modely, kod "TRIDENT15 ", platny 5 dni.

    Ty uz objednal a ja stale vaham ci objednat teraz sucasny model s -15% alebo pockat na novy model, resp. vyuzit potom akciu na stare modeli.

    Asi uz moc kombinujem a vymyslam, ?

    Ty si ktore vlasne objednal?

    Zatial sa priklanam viac k modrej, ciernych cifernikov mam kopec a omrziet ma vedia presne rovnako. :D K modrej sa da nosit cierny aj hnedy remen, to by som ako problem nevidel (aspon modre Glycine Airmany viem takto kombinovat). Ak budem naozaj kupovat, urcite vezmem na tahu. Remen vylovim daky zo sufliku.

    Som za cierne...ale pre mna su dost retro...zostavam pri C60.

    Ides teda objednavat?

    fuuuu tak na 175mm ruku jednoznacne 41-ky, MAXIMALNE!

    SeikoSan ti dobre radi! ;) :thumbup:

    Ste ma teraz zneistili s tou velkostou.

    Niekto vo vlakne pisal ze 41 urcite NIE nakolko su disproporcne...pomer priemer a vyska.

    Urcite si ich najskor vyskusam na ruke od jedneho z clenov ktory ich vlastni aby som sa uistil.

    Chod na ich web a zaregistruj sa na newsletters… poslu ti mail ked bude akcia. Ale vseobecne snad nemaju jeden mesiac bez nejakej akcie. Ked scrolnes az na spodok stranky je tam moznost Sign up to receive offers...

    Oplati sa sledovat aj Clearence sekciu na ich stranke…

    https://www.christopherward.ch/events/jansale2019

    Prave teraz maju velky vyber predvadzaciek… vela peknych tridentov

    https://www.christopherward.ch/events/jansale2019/nearly-new3

    dik za tip

    Nasiel som tam aj svoje :) C60 Triden Pro 600 black predvadzacky -30%...akurat neviem v akom budu stave...musim zistit pripadne vyziadat foto.

    Ako je to s tymi opciami ako:

    Typ balenia a velkost tahu?

    Je treba vsetko zadat?

    Ako su standardne balene a aka je standardna velkost tahu?

    Dik

    Ja pri nakupe cez net ziadam o foto konkretneho kusu so zarovnanou lunetou a nastavenym casom 6:00. Kontrolujem licovanie lunety a ruciciek, ak nieco nesedi, poprosim ich o iny kus. Zatial mi vzdy vyhoveli. Pripadne kup ojazdene, tam to vacsinou vidno uz na foto v inzerate.

    Dik za dobry napad...urcite skusim aj ja poziadat o foto.

    Plny suhlas s Misoom, ta mensia verzia je taka disproporcna...vecer idem von s kamosom ktory ich ma, ak nezabudnem, odfotim. Inak spracovanie maju Wardy dobre, a customer service este lepsi. Nielen ze mas 60 dni na vratenie, ale reklamacie riesia bohovsky. Kamosovi nelicovala trochu dost kuneta s indexami, tak ich posielal naspat. Opravene ich mal doma do dvoch tyzdnov a este mu aj preplatili postovne. Za mna - objednaj, vyskusaj a uvidis.

    Dik za info...priznam sa ze cez web som este neobjednaval hlavne kvoli takymto trampotam...chcem mat 100% vyrobok a hned...nie riesit dodatocne reklamacie kvality.

    Skus urobit par fotiek a zisti aku ma presnost...na stranke je +-20s/den co sa mi zda vela.

    No k videniu nie su nikde… ChWard predava len on-line. Myslim ze ich mozes do 14 dni zadarmo vratit… ak neodlepis nalepky a neskratis tah. Ja som este vracat nekusal ale ich pristup k zakaznikovi bol vzdy spickovy. Mozno ale lepsie objednat do Brexitu… :mdr1:Moje su 43 a zapastie mam momentalne skor 180-185... tak si snad podla fotky budes vediet predstavit ako sedia na ruke. Biely cifernik by som nekupoval (osobne)… bud cierne alebo modre.

    Myslel som k videniu tie tvoje...ze odkial si?

    Ja mam zapestie 180 ale na tahu ziadne nemam tak aby to neposobilo na ruke mohutne...rad by som vysmusal tvoje ak sa da.

    Myslim ze na ciernom, resp. tmavom je viac vidiet vlnky ma ciferniku.

    U hodiniek, a hlavne mechaniky, sa po kvalitatívnej stránke pozerá na všetko. V prvom rade na použité materiály a síce na puzdro, na ciferník, sklíčko, ako je spracovaná rubová strana, na použitý strojček, na ručičky. Napr. ciferník - môže byť smaltovaný, lisovaný, obyčajný pomaľovaný plech, sendvičový - t.j.skladaný z viacerých "poschodí", lakovaný atď. Indexy a číslice namaľované, vytlačené, priestorové (3D), z rôznych materiálov, od mosadze cez bronz a oceľ po striebro, zlato a platinu rovnako ako puzdro. No a strojčeky, to je samostatná kapitola a všetko dokopy tvorí nekonečný príbeh....a to som, vyložene laicky, spomenul iba malý zlomok....:]

    Fuuu...je toho vela...ako hodnotis tieto?

    Dik