Posts by Johnnny

    Ja viem ze je to so mnou tazke :) Ako som pisal vyssie, tie Orienty ktore som nasiel by boli v poriadku, akurat si nie som iste ci su vacsie nez Edifice ktore som mal (co je podmienka)

    Casio ma dost modelov ktore sa mi pacia, ale ... nemusim sa im vyhnut nutne, ale preferujem nieco ine.

    O Festine som uvazovat prestal, aj ked po Casiu je u nich asi najlahsi vyber. Pacia sa mi aj niektore Citizen, drahsie Seika su tiez velmi pekne, ale nie som fanusik a taka investicia by asi nemala vyznam. Mozno v buducnosti.

    Inak co do vodotesnosti, stare Edifice boli tiez vodotesne do 100m, ale zjavne to nebola tak celkom pravda ...


    Odoslané z môjho iPad cez Tapatalk

    No prave. Mne sa Casio pacia, z tychto vsetkych tie Edifice asi najviac, ale ta znacka uz znie dost tuctovo. Je to ako vozit sa vo Fabii. Na nizsiu triedu to nie je zle auto, ale ... chcem nieco "exotickejsie".

    Inak tie Orient fakt nie, ako som povedal, hladam nieco sportovejsie. Tie ktore som oostol su v pohode, akurat mam dojem, ze budu zhruba rovnako velke nez moje stare Edifice.


    Odoslané z môjho iPad cez Tapatalk

    Automaticke su tie bez baterie ? Ospravedlnujem sa, o hodinkach viem len to, ze ukazuju cas a aj ten si radsej pozeram na mobile aby som ho nemusel odcitavat :)

    V kazdom pripade, konkretne tie Orienty hore sice nevyzeraju zle, ale na moj vkus su mozno az prilis decentne. Nechcem ani kolotocarinu, ale nieco malo sportovejsie ...
    Ako tip na znacku to ale nebolo zle a celkom sa mi pacia:
    http://www.hodinky-365.sk/orient-fug1w001b-x150089

    Oproti Edifoce je tu akurat ten problem, ze clovek sa tazsie dopatra k tomu ako vyzeraju a mne sa nedari dopatrat ani k rozmerom. Stare mali cca 47x43x11 a nove musia byt urcite vacsie.


    Odoslané z môjho iPad cez Tapatalk

    Tie hodinky bol dar, ale vybral som si ich sam. Akurat boli kupovane cez net, takze som ich realne videl az doma.

    No to je tazko povedat. Do tej stovky by som sa vosiel rad, ale +/- 30€ prezijem. V podstate ide o to, ze ak mam ist teda do Edifice, pekne hodinky sa v tej cene zohnat daju a to je pre mna podstatne. Som laik a zatial neviem aky realny prinos je vlastne v drahsich hodinkach (snad az na to, ze by sa po dazdi pravdepodobne nerozbili).


    Odoslané z môjho iPad cez Tapatalk

    Ahoj, tiez sa cudujem, ale stalo sa to. Prisiel som domov a fungovali, na druhy den boli zarosene a asi o 2 dni sa rucicky prestali hybat. Baterka menena nebola.

    S tym nazorom som sa uz stretol. Veril som, ze su porovnatelne s Edifice :-/


    Odoslané z môjho iPad cez Tapatalk

    Zdravim,

    hladam sportove hodinky na sposob Casio Edifice. Doteraz som mal http://www.hodinky.sk/casio-edifice-ef-562d-1a . Problem je, ze aj ked udajne vodotesne a mali by prezit aj pod vodou, zrusil ich dazd. To ma privadza k otazke, ci je mozne s nimi este nieco spravit :)

    V kazdom pripade, tie hodinky boli v pohode, ale nove by mali byt o nieco vacsie. Edifice sa mi pacia, ale mozno by som sa rad vyhol Casiu. Ide mi hlacne o to, ze mi ta znacka pripada mozno uz moc tuctova, obecne velmi znama a tie hodinky tak posobia mozno lacnejsie nez v skutocnosti su. Pokial sa tam ale da zohnat slusny model, alebo mi to vyvratite, som ochotny ist aj do nich. Mne osobne sa pozdavaju napriklad tieto: http://hodinky.heureka.sk/festina-16488-5/

    Aspon podla screenov na google vyzeraju byt dost mohutne.


    Odoslané z môjho iPad cez Tapatalk