Posts by Adam

    Adam, s potenim bojujem aj ja, tiez to nemam rad. A praveze mi gumka v tomto ohlade velmi vyhovuje, staci to mat trochu volnejsie a je to. Nechcem ta odradzat, no v tej cene a aj vyssej (napr seiko) budu kovove tahy hrkalky, ktore ti budu akurat liezt na nervy... Naopak take lahucke a odolne Gcka viem mat na ruke nonstop aj par dni, a to ratam aj susenie po sprchovani, pri ktorom som ine hodinky nikdy nezniesol.
    Kazdopadne prisetrit a pockat je asi to naj riesenie :super: Zatial mozes zbierat informacie, aby bol vyber co najlepsi :)

    Do Vianoc predsa ešte čas. Tak možno potom postnem nejakú foto s G-čkami. Všetko je možné :) Možno by som bol príjemné prekvapený. Určite nechcem nič podceniť. Ale ako vravíš idem si trošku zbierať informácie a keby som neskôr potreboval radu tak sa určite ozvem. Nech už to potom stojí zato ;)

    misoo gumenný remienok nie s toho dôvodu že sa pod tým dosť potí ruka a to je to čo mi na tom vadí. čo sa týka vzhľadu nemám nič proti tomu, skôr mi vadí tento dôvod :/ A ja som pri výbere dosť obmedzený aj priemerom hodiniek, nakoľko obdov zápestia mám len cca 16 cm :D

    rozgon tie SEIKA sú pekné nad tými ešte uvažujem. Casio už nie. Jedny mám a radšej by som skúsil inú značku, nieže by som bol s mojimi nespokojný.. práve naopak :)

    Tak či tak sa stále viac prikláňam k možnosti že si radšej došetrím viac peňazí a kúpim nejaké dobré automaty.

    PS: ako je to s objednávaním s e-bayu alebo s iných zahraničných stránok ? Prišlo Vám vždy to čo ste si objednali ? :)

    Pátral som trošku aj ja a veru je tak ako vraví esqueleto. Dokonca som narazil aj na jednu stránku kde písal jeden chlapík že bol maximálne nespokojný s kvalitou tovaru ktorý mu prišiel. A tá stránka sa snaží pôsobiť celkom seriózne. :D ... A videl som aj ceny okolo 700 dolárov čo je teda za fejky sakra veľký peniaz. 8|

    Rozhodol som sa že to nechám tak. Radšej si nejaké peniaze po odkladám a kúpim niečo poriadne :) Vedel som že v tejto sume sa nevynorí asi nič zaujímavé. Vopred aj tak ďakujem za vaše návrhy :)

    Áno chcel som si aj doložiť ale to by vraj nebol darček už. To sú ženy proste :D Páčia sa mi tie SEIKO. A páči sa mi aj to že je to stránka zahraničná pretože na slovenských som toho teda moc nenašiel. Len nemám moc skúseností s objednávaním so zahraničia. Osobne ma teraz napadol ešte e-bay.

    Ahojte chalani. Moja priateľka sa rozhodla mi na Vianoce kúpiť hodinky a začalo to riešiť v predstihu už teraz :D (netuším prečo tak skoro) Povedala mi aby som si nejaké vybral, aby mala istotu že sa mi budú páčiť. Kedže som gentleman a nechcem aby si robila zbytočné výdavky tak hľadám niečo schopné do 70€. Viem že je to dosť málo ale verím že mi pomôžete. Mám len jednu prosbu nech to nemá silikónový ani umelý remienok :D Ďakujem vopred za Vaše návrhy :)

    Adam, kúpiť si originálnu krabičku k falošným hodinkám je ako obaliť motor z trabantu do karosérie Ferrari.. Aspoň, že zvuk auta bude podobne hlučný :)

    Máš pravdu :) Ja som to myslel tak nadnesene že keď už tak všetko :D Ale zas aspoň by ich bolo v čom skladovať, vyzerá dobre :)

    Hej hej jasné že to nie je originál. No a toto som mal na mysli že tie hodinky vyzerajú dosť dobre :) Tá stránka má v ponuke more modelov a všetky vyzerajú že to je taká vyššia úroveň replík. Samozrejme že za tú cenu by človek mohol mať aj dobré hodinky ktoré niesu napodobenina ale ako sám píšeš je to perfektná kópia :) A za 90€ sa dá kúpiť originál balenie Patek Philippe tak ako bolo na tom videu :D Ale predsa len by to chcelo tú repliku vidieť naživo... video to tak nezachytí :/

    misoo súhlasím s tebou. Len neviem sa rozhodnúť medzi remienkom :/ Raz sa mi páči kožený raz kovový :) Ale pri tomto modeli je na výber aj dosť farieb ciferníka ako som tak študoval :) Ale zatiaľ asi vyhrali tieto ->

    PS: čo vravíš na takéto niečo ? http://www.bestwatchonsale.co.uk/patek-philippe…ial-p-4861.html Nevyzerá to ako lacná činska kópia. Ale hodili by sa nejaké skúsenosti prípadne rady ak máte dačo chalani :)

    A na záver si nemôžem odpustiť toto video http://www.youtube.com/watch?v=SMBzeOzssT8 8|

    Vitaj medzi nami. Tieto Casia su jedny z najkrajsich, co som videl a skor sa mi podobaju na Seika :)

    Ďakujem :) Seiko by som rád kúpil na vianoce tak uvidíme ako sa podarí :) Tieto Casia mám cca rok a zamiloval som si ich na prvý pohľad. Aj keď je pravda že mojím snom je Patek Philippe Nautilus :ghee: