Posts by Marcell

    Zdravím všetkých, potreboval by som pomoc pri výbere elegantných hodiniek tak do 300e.. Môžu to byť automaty aj quartz s hnedým koženým remienkom a ideál by bolo k tomu dopasovať motýľovú sponu...
    Uvažoval som o niečom takomto:

    Ale nebránim sa ani iným značkám, vlastním aj staré primky tak ma napadlo niečo takéto:

    Teším sa na Vaše rady :amen:

    Neviem či titán a zafírové sklíčko zoženiem do 400€ dať viac za hodinky, ktoré po max. 5 rokoch určite vymením, pretože sa mi prestanú páčiť alebo mi nebudú stačiť funkcie mi nepríde rozumné. Nechcem hodinky na doživotie, prípadne na dedenie :D také už mám a sú stále rozobraté :mrgreen: teda stačí mi zohnať ručičky a natiahnúť a keď som niečo nepototo, tak budú krásnym dedičstvom :)

    Tie Seiko sú pekné, no prídu mi príliš jednoduché ako tie moje súčasné, mne sa páči skôr zložitý vzhľad, hlavne keď niekto pozrie na moje hodinky a nevie kam má pozerať, aby zistil koľko hodín je :hehe: Tie Citizen sa mi veľmi páčia :ghee: nevieš, kde by som ich zohnal na slovensku? Lepšie si ich 10x poprezerať a poskúšať ako kúpiť cez net a potom dudrať, že na obrázku vyzerali lepšie :mrgreen: a neviem sa dopátrať, či majú budík, ale keď sa na ne pozerám tak by mohli mať vidím tam on/off ale v popise ani zmienka.

    Ďakujem za uvítanie a odpoveď. :) No toto fórum sledujem už nejaký pol rok, no nemal som doteraz potrebu sa prihlásiť, keďže ja viac čítam ako rozprávam :) , tiež zbožňujem hodinky už od malička, vtedy som ich samozrejme len rozoberal a dnes mám čo robiť s ich skladaním a opravovaním ::d Vždy ma fascinovali, dokonca som chcel byť opravárom hodiniek :hehe: Mám aj pár veľmi starých kúskov no väčšina z nich ešte potrebuje doskladať a opraviť (tie som už nerozoberal naozaj :D ) Dostali sa ku mne od prastarého otca ako kôpka súčiastok a postupne si ich opravujem no mám málo času :) nové hodinky ma až tak nefascinujú skôr tie staré, ja nové potrebujem len preto, že tieto mám už nejaké dva až tri rôčky a sú už trošku doškriabané a predsa len už troška "okukané" :cote: a nemajú budík :-/

    Dobrý deň, chcel by som sa poradiť ohľadom kúpy hodiniek. Suma, ktorú chcem investovať je do 400€. Potrebujem hodinky, ktoré budú presné a ktoré nemusím nastavovať (rádiovo riadené), musia mať budík a aj stopky by boli užitočné ďalšie iné funkcie nie sú podstatné no nevadia. Samozrejme musia byť analógové a celé nerez oceľ. Pracujem v nemocnici, používam ich pri práci aj vo voľnom čase nosím ich väčšinu dňa počas 7 dní v týždni. Mali by byť vodotesné minimálne pri umývaní rúk (1000x do dňa :hehe: ) teda hodinky športovo-elegantné, analógové, funkčné, presné, nerez oceľ a minerálne sklíčko, čo si myslím, že dnes je už štandard.
    Moje súčasné hodinky sú Casio MTD - 1057
    A premýšľam nad Casio Edifice EQW A1000DB - 1A (319€)

    Ale netrvám nad Casiom aj keď doteraz som mal stále len Casio, dá sa povedať od mojich prvých hodiniek ::d Tak mi skúste poradiť niečo, určite budete vedieť o niečom lepšom budem vďačný :)