Posts by sunys

    Takze, dakujem za rady pani, hodinky som pekne vratila majitelke .. Nech ich ona moze taktiez vratit. Co sa tyka toho, ze ja sem dam taketo hodinky a doma mame ine hodniky asi nie je moc relevantne, kedze ja som s priatelom pol roka a nemam v plane mu kupovat hodinky od 3000 vyssie, teda aspon zatial nie.. Lebo bude rozmaznany fracek z neho. Povodne som vobec nemala ideu, ze budem kupovat hodinky, kedze sama by som sa hodinkam napriklad tym guess vobec nepotesila. Toto bola len zhoda okolnosti, a prave preto som sem napisala, aby som sa dozvedela nejake informacie, kedze som o tej znacke nikdy nepocula. Som laik ako vacsina z Vas. Takze Ti, ktori ste mali normalnu interkaciu na moju akciu, vazim si Vas nazor, Ti ostatni "odbornici" co maju premudrele reci a obtieraju si papulu... ocividne nepochopili o co mi tu islo. Ono toho asi bude viac co v zivote nechapu, ale to mna chvala bohu nemusi trapit, jedine, ze by sa ocitli u mna v ambulancii ;) co nie je vylucene. Dobru noc :P

    Ja to neberiem ako urazku, ja som rada, ze mi to hovorite, pochopte ja mam doma 3 hodinky o ktorych viem, ze su original lebo ma nimi davkuje otec na vsetky okruhle sviatky, takze 18, 20, 25 :D nikdy som ja hodinky nekupovala a nikdy som tomu nevenovala az tolko pozornosti. Navyse ich chodim pravidelne servisovat, takze viem ze su ok. No ale tieto sa ku mne dostali nahodou, neviem ci poznate nakupny klub FD, ale odtia su. Funguje to na principe kampani, ktore trvaju vzdy iba niekolko dni. Je moznost ich vratit bez udania dovodu do 14 dni. znama co ich kupovala, sa ale rozisla s partnerom a tak sa ma spytala ci ich nechcem od nej odkupit ja. Je k nim faktura, a certifikat, su pekne zabalene atd. Tak ja som nevedela, ze co a ako. No povodna cena tych hodiniek bola 540 eur (vraj), v taj kampani, kt. trvala dva dni stali 200. FD, ale garantuje originalitu, ja som tam kupovala uz viac veci, nie zrovna hodinky, ale handr, kabelky a sperky, topanky, vzdy bolo vsetko original, sperky som si potom dala skontrolovat u zlatnika a boli naozaj z toho co garantovali. Co mi este pridava na doverihodnoti toho klubu je, ze raz ked som si kupila kabelku, mi po dvoch tyzdnoch napisali, ze sa ospravedlnuju, ze tovar nebude doruceny, lebo sa zistilo, ze kabelky maju pochybny povod. :D takze asi tolko

    Ahoj, no som sice zena, ale na Tvojom mieste by som isla do remienka so sponou. Teda mam tiez hodiny B a mali remen z jasterice, ale po pol roku vyzeral ako keby som s nimi kazdy den v skolskej jedalni umyvala riady. Mam aj ine hodiny, ktore mam kaucukove (mám na mysli kvalitny kaucuk) a tie vyzeraju stale rovnako dobre uz roky. Dokonca jedny su biele a ten kaucuk na seba vobec nechyta farby a spinu.
    Takze ja som jastericu hodila do kosa a chcela som remienok kaucukovy so sponou, kedze mam ale ruku ako dieta aj po upravení mi hodiny padali z ruky, takze som kupila variantu, ktoru uvadzas ako prvu ale bez napisu cez remen (zda sa mi to trocha sedlacke), taktiez stal 130e, mám ho od lete, nechyta prach ani spinu a je stale rovnaky, navyse je velmi pohodlne ked s nimi mozem robit cokolvek a nemusim brat ohlad na to, aby som neposkodila kozu.

    Dobrý deň, chcela by som poznať Váš názor na hodinky značky WELLINGTON, ak ich ovšem poznáte. Ja o nich neviem nájsť žiadne informácie, čo sa týka relevantných skúseností. U nás v rodine máme radi všetci predovšetkým kvalitné hodiny a automaty, no mám priateľa, pre ktorého hodiny nie sú dôležité a nosí ich len aby vedel koľko je hodín. To je všetko v poriadku, ja to chápem. Chcela by som mu ale tieto hodinky kúpiť, lebo napriek nízkej cene, vyzerajú dobre. Sú automaty, a majú svoju váhu, práve na hodinkách ja tú ich váhu a tikanie milujem. Mám ich už doma a dívam sa na ne asi stý krát a neviem sa rozhodnúť, či áno, alebo nie. Ide o to, že by som sa chcela vyvarovať tomu, aby sa mu po pol roku pokazil strojček, alebo niečo také. Pridávam aj pár foto, konkrétne tých, ktoré tu mám a mám sa rozhodnúť do pondelka. Keď ich porovnávam s mojimi hodinami, ktoré stáli niekoľkonásobne viac, dizajnovo sú veľmi pekné, a tak sa pýtam, sú podľa Vás tieto hodinky vhodné, a dosť dobré pre človeka, ktorý nepokladá hodinky za šperk? A Je ich kvalita aspoň toľká aby nemal z nich dotyčný viac smútku ako úžitku? Úprimne ďakujem za radu.

    Parametre :Wellington Mens Automatické hodinky WN101-122
    Puzdro: nerezová oceľ, Ø 46 mm, 16 mm vysoký, so skleneným dnom
    Dial: čierny ciferník s viditeľným pohybom
    Funkcie: dátum, mesiac, deň v týždni, otočná luneta
    Sklo: minerálne sklo
    Remienok: kožený popruh 21 mm s bielym prešitím
    Spona: nerez oceľ spona
    Odolnosť proti vode: 5 ATM