Posts by michalxo

    Ok, tak pozeram po nejakych plavecko-bezecko-bajkovych hodinkach a vychazda mi za rozumny peniaz nejaky Timex Triathlon (100WR+) alebo G-Shock 5600.
    Co citam WUS, tak to je tiez take rozpacite co sa tyka Timexov..Ze maju slabe remienky, prestanu fungovat po vymene baterii a pod.

    Mohli by ste mi teda pomoct sa rozhodnut? Timexy ci nie? Sportove vyuzitie a zacinam plavat 3x tyzdenne (+obcasny beh a na horak)
    Skusit plavat so Seiko 5 + NATO strap (remienok)?
    Diky moc za rady!
    M

    Ahojte,

    po niekolkych rokoch bez hodiniek (stratenych v BA pri potycke :( ) Casio Edifice EF-552D (cervene :diable: ) som sa rozhodol kupit si nove hodinky. Niekolko dni som v kuse cital a vyberal mechanicke Seika.
    Nakoniec som zvolil SNZG17J1 v celo-tmavom prevedeni. Su krasne, ale stale som mrzuty, ze som nevzal SRP267J1.. Mozno nabuduce niekedy. :)
    Ale k veci:
    Tah (ten kovovy remen) mi 'vrzga' a dost mi to lezie na nervy.
    1) Da sa nejako "premazat"?

    Kedze som predchadzajuce hodinky stratil po pade na zem (na zapastie) a zrejme sa uvolnili "tie drziace tycky", ci ako sa tomu nadava, tak som zacal zvazovat NATO/ZULU remen.
    2) Je nejaky dovozca v CR/SR? Ak nie, odkial ich odporucate kupit? Oslovil ma aj cierny Maratac Elite Series Composite Straps presity bielou nitou.

    3) Rovnako by som ich rad nosil aj na bajk/plavanie (spolu s tym NATO/ZULU) - je to mozne? Alebo na plavanie (do 5m) nejake lacne G-Shock?
    Aku velku sportovu zataz vydrzia tieto Seika? To slovicko "Sport" je myslene dizajnovo alebo funkcne? :)

    Vdaka za odpovede a aj vase odpovede v inych vlaknach. Celkom mi pomohli pri vybere :)
    Diky M