Posts by hec_tor

    Pri kúpe nových štajnov, som nevedel či bude lumi vrstva modrá alebo zelená. No zostal som milo prekvapený. Mám oboje na jednych hodinkách :) Doteraz som nikde takú kobmináciu nevidel.

    Tak dnes sa chcem podeliť o radosť s novými Štajnami, ktoré mi dorazili včera. Čakal som na ne 2 mesiace, ale trpezlivosť sa oplatila, sú dokonalé. Síce pre vás hodinkomaniakov už hodinky dobre známe, no pre mňa celkom nový zážitok. Pred dvoma mesiacmi som kupoval nové Festiny chronobike 2013, samozrejme quartz. No tieto automaty, to je úplne niečo iné, hlavne sekundovka...tá plynulosť a tikanie sú prudko návykové :hehe: , sú to moje prvé automaty, určite nie ale posledné. Ešte ma prekvapilo aj farebné riešenie lumi vrstvy, foto uploadnem neskôr. Zatiaľ max. spokojnosť, takisto aj s prístupom toptime.eu, odkiaľ som ich objednal.

    "mathyk" wrote:

    dreamwatch

    Príjemný a čistý vzhľad a samozrejme aj značka sama o sebe je TOP. Ja si viem takéto na sebe predstaviť, až keď budem starší, teraz sa mi páčia skôr pilotky alebo športové hodinky. Dnes som opäť neodolal a hľadal nejaké hodinky a našiel som jedny krásne. V poslednej dobe sa mi začínajú páčiť výrazne farebne odlíšené ručičky a ten škoricovo hnedý remienok im poriadne sadne. K týmto hodinkám si viem predstaviť nejaký old school superšport a la Ferrari Testarosa; neviem či sa raz toho dožijem :hehe:

    No čo, páni? Máte nejaké vysnívané hodinky, ktoré by ste chceli? Alebo nejaké, ktoré si v budúcnosti plánujete zadovážiť, prípadne vás nejaké ozaj nadchli? Za seba pridávam tieto Zenith, tie ma dostali. (zdroj fotiek: photowatches.eu)

    A potom ešte tieto Bčka

    Volal som dnes to TOPTIME, že chcem tie Steiny, že aká je tam čakačka. Vraj možno aj 2 mesiace, lebo ETA obmedzila dodávku strojčekov, a dopĺňajú ich len pozvoľna. Takže tieto hodinky budú mať pre mňa ozaj veľkú hodnotu, keď sa toľko načakám :D

    Čaute,
    uvažujem o nových pilotkách, no neviem sa rozhodnúť. Moje požiadavky sú také, že nie je podmienkou či ide o quartz alebo mechaniku. Priemer hodiniek by mal byť aspoň 42 mm (absolútne minimum je 40 mm), chcem kožený remienok (čierny ideálne, ale aj hnedý je fajn) a mali by pekne svietiť v tme :hehe: Zaujali ma tieto: A rád by som vedel, že čo vravíte aj na tie posledné - SEIKO, tie sú trošku iný štýl, ale páčia sa mi. Pozeral som ešte POLJOTy, na jednej českej stránke, ale prišli mi ako fejky. DO ktorých by ste išli vy, príp. máte nejaké iné nápady? Ešte by som si vedel predstaviť aj JUNKERSky

    Code
    http://toptime.eu/Hodinky/STEINHART/Pilotky/STEINHART-Nav-B-Uhr-47-Automatic-A-Type.html
    Code
    http://toptime.eu/Hodinky/LACO/Letecke-hodinky/Laco-Altenburg-Miyota-automatic-Baumuster-A.html
    Code
    http://www.watchexclusive.eu/sk/product/2249/p-nske-hodinky-seiko-snq041-perpetual-calendar.html

    Páni,
    dnes ma zaujali tieto Vostok hodinky. Máte niekto s touto značkou skúsenosti? Čo na ne vravíte?
    Strojček Vostok 2426: automatický náťah, dátumovka, centrálna sekundová ručička, 32 rubínových kameňov, nárazuvzdorné uloženie strojčeka, presnosť chodu -10 +30 s/deň,rezerva chodu 31 hodín, počet kmitov za hodinu: 19 800, Vlastnosti hodiniek: funkcie indikátor času: formát 24 hodín,samostatná ručička, zadný kryt priehľadný, vygravírované sériové číslo, ručičky a indexy pokryté luminiscenčnou vrstvou - SuperLuminova, luneta jednosmerne otočná, stupnica s formátom 24 hodín, vodotesnosť 10 ATM / 100 m, kožený remienok, strojček mechanický s automatickým náťahom, puzdro ušľachtilá oceľ - 42 mm, okrúhle.

    "pepescom" wrote:

    Pekné, popíš niečo o nich :)

    Sent from my iPhone using Tapatalk


    Neviem, či sa dá editovať príspevok, chcel som to dopísať k tomu obrázku, ale neviem, či sa to dá, tak to napíšem zvlášť. Nejaké tie technické parametre:
    Strojček: quartz
    puzdro: ušľachtilá oceľ
    typ uchytenia: náramok ušľachtilá oceľ
    sklo: minerálne
    čiselník: bez čísiel - indexy
    vodotesnosť: 10ATM (100m)
    priemer: 44,5 mm
    Vyberal som si hodinky celkom dlho, ale nakoniec keď som zbadal tieto Festiny, tak som vedel, že to sú ONY a ešte mi dobre sedeli na ruke, tak nebolo o čom. Momentálne ešte pokukujem po nejakých pilotkách od Steinhartu, ale to má ešte čas :)