Posts by lafore

    Nie, skor tak, ze ked ma znamy zenu, tak si najdem inu zenu :D Ja chcem ist popozerat ku dusakovi do prahy, ale rozmyslal som, ze by mi nerobilo problem si to potom objednat z netu... ale tak necham si poradit. Ked si otec este davnejsie kupoval iwc, tak ich tiez kupoval v kamennom u dusaka.

    Na tych chronomatoch sa mi nepaci ta luneta, nie je to moc moja salka kavy. A ani ten tah sa mi nepaci, by som skor tu verziu s kozenym remenom. Tie montbrillanty som pozeral, tie sa mi aj pacia, len ich musim niekde vyskusat, neviem ako ukaze cely biely cifernik. Na tych montbrillantoch sa bojim aj tej vode odolnosti, ak sa to tak da nazvat. Tie zenithy mi pridu viac menej vo vsetkom idealne, ale mna akosi lakaju breitlingy z citania o tej znacke :hehe

    Z dielne Jaeger LeCoultre som v mojom rozpocte nic zaujimave nenasiel :triste1:

    Ahojte, som tu novy a planujem si kupit moje prve poriadne automaty. Pri hladani som natrafil na toto forum, tak si necham aj od vas poradit, ak mi teda poradite :) Hodinky chcem nosit aj k obleku, ale aj ku koseli, svetrom a podobne. Najviac uprednostnujem kozene remienky, ale nasiel som aj jeden model od breitlingu s kovovym, ktory sa mi paci. Teraz mam sudkove hodinky, tie sa mi velmi pacia, ale teraz chcem zmenu s kruhovymi. Podla toho ake sa mi pacia, mam radsej asi take technickejsie, kde je viac udajov, chrona a podobne. Poradte mi nieco na styl tychto dvoch, pripadne mi povedzte co je na nich dobre ci zle. Cena max do 10t a pri tejto cene by som chcel uz aj inhouse movement.
    Tieto dva modely sa mi celkom pacia:

    Breitling transocean chronograph. http://mobile.breitling.com/multimedia/ima…152-768-700.jpg

    Zenith 36 000vph. http://www.zenith-watches.com/wdata/collecti…0_21_C496_b.jpg

    Mam este jeden problem, mam strasne chude zapastie, 16,5cm :(