Posts by peter1234567

    a v studiu je presny cas, teda vacsinou presne o 12.00 sa pusta zvucka, a teda niektori tam mozu mat niekolko sekund posun kvoli vysielaniu, mozno kazdy ma iny posun (ked pocuvam cez internet, ide to uplne inak ako v radiu). ale ja ten presny cas potrebujem na to, aby som vedel, ci to do tej 12.stihnem vyrobit, postrihat (ten svoj prispevok), alebo v najhorsom pripade, ak nestiham, ze ci tam stihnem dobehnut nazivo...
    no a k tym hodinkam - nic ine ako tie tissoty v tejto cenovej kategorii nie je?

    páni, tam je predsa zvučka - tá by mala začať hrať presne, a až po jej skončení povedia, že BOLO 12 hodín.... ale niekedy to nevyjde uplne na sekundy presne kvoli inemu programu pred tym, reklama a pod... je tam tolerancia niekolko sekund.
    mozes mi prosim povedat, v ktorom shope si si tie tissot t touch classic pozeral?

    vysielam správy v rádiu :D
    tie certiny sú pekné, ale drahé, naozaj mám na to tak 500-600 eur. tie hamiltony sa mi nepacia, ten tag heuer aj breitling su velmi pekne, ale daleko za mojim limitom. a navyse, mam tenke ruky, nemozem mat velke hodinky.
    Preto sa Vas pytam, co si myslite o tych Tissotoch (http://www.sk-hodinky.sk/tissot-t083-42…ch-classic.html) - mate niekto s tym t-touch skusenosti? je tam dobry stojcek? nebude sa to kazit? oplati sa to za tuto cenu, alebo je okolo tych 500 eur este nieco krajsie, kvalitnejsie?

    caute, chcem si kupit hodinky s cenou asi okolo 500 eur, aby aj vyzeral elegantne, a aby mali aj digitalny cas (okrem ruciciek) - pri mojej praci je totiz pre mna velmi dolezity presny cas (vobec nie je jedno, ci je 11:57 alebo 11:58:30).
    nasiel som tisot t-touch classic . http://www.sk-hodinky.sk/tissot-t083-42…ch-classic.html
    co si o tom myslite? su to dobre, kvalitne hodinky, vydrzia? je tam dobry strojcek? nevyzera to hrozne, s tymi hrubymi gombikmi na bokoch? nekazia sa tie dotykove funkcie?
    pripadne ak poznate nejake dalsie hodinky, ktore by boli elegantne a mali by zaroven digitalny cas, dajte mi nejake tipy, v hodinkach sa velmi nevyznam.
    vopred dakujem. :merci: