Posts by melon

    Big Mako sú na moju ruku už podľa mňa príliš veľké a zároveň preferujem na ciferníku číslice :) Pôjdem asi teda do Mako s čiernym ciferníkom a k tomu dám čiernu kožu :) Vďaka chalani.

    inak ako pozerám, tak mi tu boli vlastne aj poradené, heh. nejako som im ale na začiatku nevenoval pozornosť.

    v tom prípade mám otázku. aký je rozdiel medzi modelom Deep a Mako?

    asi som už našiel tie "vyvolené". po dlhom hľadaní a skúmaní sa môj štýl "vyhranil" a nakoniec som skončil pri Orient Mako (Black). Zatiaľ žiadne ma tak neoslovili a cena je tiež prijateľná. Prehodím ich na kožu, pozeral som už na internete a aj s koženým remienkom vyzerajú super :) Prikladám fotku.

    Snáď prejdú aj vašim schválením :)

    inak chalani, zistil som rozdiel medzi quartzkami a mechanickými, tak od teraz už hľadám len mechanické. poznáte nejaké v tej cenovej hladine okolo 150€ podľa kritérií, ktoré som písal v prvom príspevku? :) okrem Seiko 5, tie sú celkom fajn, ale nechce sa mi veľmi dokupovať samostatne remienok a viem si predstaviť aj môjmu oku viac lahodiace :)

    Alebo takéto Wengery, prídu mi na pohľad aj ako trocha kompromis medzi tým "slušnejším" štýlom obliekania a "športovejším".

    Sorry za double-post, nešlo mi to už editovať :(

    Tss, tie hodinky sú pekná zábavka. Mal by som písať prácu do školy a namiesto toho som väčšinu dňa presedel nad rôznymi fórami či diskusiami a okukoval som :) Strašne mi padli do oka aj tieto, síce o 30 eur viac, ale mám niečo našetrené, tak by som si prihodil.

    Vidím to tak, že ešte "pár" dní nad tým hľadaním presedím :)

    nuž, mojim laickým okom musím uznať, že tie Tissot vyzerajú fakt super a sú presne to, čo hľadám. Musím ale priznať, že som asi trocha "konzervatívny" a teda mať hodinky z druhej ruky mi nejako nepasuje :-| Ale skutočne presne takto si predstavujem hodinky, ktoré hľadám. Ak teda Seiko, zaujali ma ešte aj tieto - SGEG17P1

    Ahojte :)

    Blížia sa moje 16-te narodeniny a už dlhšie sa pohrávam s myšlienkou, že by som si prial hodinky. Vedeli by ste mi prosím nejaké poradiť? Páčia sa mi len s koženým remienkom a jednoduchým ciferníkom, také tie klasické. Už som pár pozeral, ale rád by som si nechal poradiť aj od vás, určite nejaké dobré poznáte. Pohybujem sa v cenovej relácii okolo 100 eur. Každopádne mám ešte takú otázku, ktorá bude možno trocha "mimo mísu", ale opýtam sa. Môj štýl obliekania je taký, že rád nosím košele, pulóvre, svetre, sako a tak. Tam si myslím, že sa takéto hodinky hodia (ak nie, tak ma opravte). Každopádne sa v mojom šatníku nachádzajú aj mikiny, a teda moja otázka je, či je "v poriadku" nosiť takéto hodinky aj k takému druhu oblečenia. Pretože najradšej by som ich mal samozrejme na ruke každý deň, nejde mi o ne len ako módny doplnok ale aj samozrejme kvôli funkcii. Asi trocha hlúpa otázka, ale čo už :)

    Ďakujem pekne.