Posts by BerkutX

    podobne to vidim aj ja, na luminoxoch mi vadi len to , ze som nikde nenasiel kombinaciu cierne pozadie biele cisla, len tieto, ostatne maju bud svetle pozadia ( to nechcem) alebo sa mi kombinacia farieb zda dost necitatelna, u mna zatial vyhravaju trasery hlavne kvoli dobremu kontrastu farieb a nato remienok je u mna tiez vyhoda.

    tie KHS su pekne, velmi pekne, osobne by som kupil radsej KHS ako luminoxy, konkretne tieto:
    http://www.watchexclusive.eu/sk/product/292…-khs-mta-n.html
    farba podsvietenia sa mi zda lepsia, taka prijemnejsia, a aj ta zvyraznena 12ta hodina sa zide, a nylonovy naramok je tiez pre mna plus
    jedine minus by asi bolo to mineralne sklicko, niezeby som proti nemu nieco mal, ale ked mam moznost kupit zafirove sklicko v tejto cenovej hladine tak ho asi kupim, predpokladam ze zafir vydrzi viec ako mineralne sklicko. aj ked logika mi hovori, ze zafir je drahsi ako mineralne sklo, takze niekde museli usetrit...sakra neviem sa rozhodnut.
    ak poznate ine znacky ktore predavaju kombinaciu tritioveho podsvietenia a zafiroveho sklicka budem rad ak ich odporucite, inac asi kupim tie h3 tactical, ich vsetky hodinky su kombinacia tritium + zafir, takze dufam ze vedia co robia.
    Zatial dakujem za rady.

    ok, som sa rozhodol ze ambity nekupujem, mam taky pocit ze ich nevyuzijem natolko aby sa mi to oplatilo, namiesto toho kupim vectory s hrudnym pasom ( core nechcem lebo kazdy druhy na nich nadava, a nemaju hrudny pas) na sport a nejake druhe hodinky na normalne nosenie, nieco na styl tych H3 tactical co som tu uviedol ale lacnejsie ( kedze uz cca. 200 € dam na vectory, na tieto hodinky mi zostane asi 250€)
    hodinky by mali mat:
    1. podsvietene tym trithiom ci aky to ma presny nazov ( tie trubicky co stale svietia ), uprednostnujem odtiene modrej
    2. vodotesnost taku aby vydrzali plavanie v plaveckom bazene a potopenie v nom ( 3 metre max.), podla tabuliek to vychadza na 50-100m, ale predpokladam ze aj hodinky s 30m by to mali zvladnut, ak nie opravte ma.
    3. zafirove alebo mineralne sklicko, zafirove preferujem
    4. chronograf to mat nemusi, asi si budem musiet vystacit s quartzom ( v tej cenovej hladine )

    zatial sa rozhodujem medzi:
    1.
    http://www.baterky-noze.sk/sk/5687-h3-tac…ps-silicon.html
    2.
    http://www.luminoxsk.com/detail_modelu.…s-3051-blackout

    v prospech h3 tactical je zafirove sklicko, v prospech luminox lepsia vodotesnost
    mne osobne sa viac pacia tie h3 tactical, ale nikde som ich nevidel predavat ( okrem baterky-noze obchodu z ktoreho som toho uz dost pokupoval, takze mozno ujednam aj zlavu ) a ani recenzie na nich niesu, tak nechcem kupit nieco co sa hned pokazi
    vravel si ze znacku h3 tactical poznas ale nevies ci je dobra alebo zla, pise tam ze su vyrobene vo svajciarsku tak dufam ze to neni nejaky made in china poskladana vo svajciarsku, dufam ze to by si svajciari nedovolili.
    Dakujem.

    P.S. ako zmenim nazov vlakna ?

    Dorby den, som tu novy,
    planujem si kupit digitalne outdoorove hodinky v cenovej kategorii okolo 400€, ako prve mi padli do oka suunto abmit s pasom na meranie tepovej frekvencie
    http://www.pro-dive.sk/eshop/outdoor-…t-black-hr.html

    mam len par otazok:
    1. som si vsimol ze maju nabijatelne akumulatory v sebe, moja otazka znie ako je to s kapacitou baterky presnejsie ako prudko klesa pri viac rocnom pouzivani, a ci sa da ten akumulator vymenit aspon v servise, a ci su servisaci vobec schopny tie akumulatory na slovensku zohnat. bol by som rad ak by tie hodinky vydrzali plnohodnotne pracovat aspon 10 rokov.
    2. funguju tlacidla pod vodou? viem ze suunto core sa da pouzivat aj pod vodou, ale v popise ambit som to nenasiel. a da sa pod vodou pouzivat pas na meranie tepovej frekvencie ?
    3. ako je to s tym movescount.com? napriklad ak ten server nebude fungovat atd. daju sa nejako zadat do hodiniek trasy aj bez pripojenia na internet ?
    4. dokazu dve ambity medzi sebou komunikovat v realnom case? da sa napriklad nastavit aby som sa dostal ku kamaratovy, bez ohladu nato kde som, napriklad ak sa dohodneme cez CB vysielacky ze sa chceme stretnut ? viem ze sa to da urobit tak ze si nastavime kazdy rovnake waypointy a cez vysielacky si povieme na ktorom sa stretneme, ale to nieje velmi prakticke podla mna.
    5.ake je ich pouzitie pri soferovani auta ? viem znie to divne ale nechce sa mi kupovat aj navigaciu do auta, ked to mozem mat rovno v hodinkach . a ako sa zachova ambit ak napriklad doma nastavim cestu z KE do BA ( manualne pozadavam waypointy pred kazdu dolezitu krizovatku atd.) a napriklad v strede slovenska si urobim pauzu ( napriklad sa chcem vyspat takze navigaciu vypnem aby nezrala baterky) rano sa zobudim a budem chciet pokracovat, zadam zase cestu z KE do BA...ako sa zachovaju hodinky? poslu ma naspat do KE a potom do BA alebo im dojde ze som v strede slovenska a napoja ma na trasu ?

    Dakujem

    P.S. poznate znacku H3 tactical, je dobra alebo nie? celkom sa mi zapacily tieto hodinky
    http://www.baterky-noze.sk/sk/5691-h3-tac…no-silicon.html