Posts by owerline

    "Spen" wrote:

    Záleží na tom, aká je ta ryha hlboká, aké hrubé je samotné sklíčko, umiestnenie škrabanca, veľkosť sklíčka. Podľa toho čo popisuješ sú rentabilné dva spôsoby riešenia: zmierenie sa s tým alebo výmena sklíčka.
    O kvalite sklíčka to nie je. Minerálne sklíčka sa poškrabať dajú a čo sa poškrabať dá, to sa poškrabe.

    No tak to ma velmi nepotesilo. Ryha nie je velka a nezda sa mi aby bola velmi hlboka podla mojho subjektivneho nazoru. Rozmyslal som nad nejakou lestiacou pastou alebo niecim podobnym ci by to nepomohlo. Prakticky olestit hrany tej ryhy aby sa trocha stratila.
    Ak by si videl fotku myslis ze by si mi vedel poradit viac?? Myslis ze je mozne vymenit sklicko na takychto hodinkach?? (nemal som cas to este zistovat)
    A dakujem.

    Zdravim. Asi 2 mesiace dozadu som si zadovazil hodinky Citizen Eco drive Calibre 2100 po ktorych som uz dost dlhu dobu tuzil. Nakolko som pred tym nosil hodinky znacky Fosil v hodnote 100 eur a bol som maximalne spokojny (spolahlivost, dizajn a sklo je po 3 rokoch stale ako nove) som o kvalite Citizen ani na chvilu nezapochyboval. Pri mojej chvilkovej nedbanlivosti som si sposobil malu asi 2mm ryhu v dolnej casti sklicka. Je hmatatelna nechtom cize podla mojho nazoru asi dost hlboka :/ Clovek by pri takychto hodinkach a za tu sumu v provnani s inymi znackami uz fakt ocakaval dost velku tvrdost skla :nono:

    Moja otazka znie ci je mozne tu ryhu odstranit? Prelestenim alebo specialnym pripravkom.
    Dakujem.