Posts by ashi

    ja by som si s podobnymi poziadavkami vybral /aj som si vybral/ octaviu combi 4x4. Zrovna originalny zjav na nasich cestach to sice nie je, ale splna vsetky poziadavky - velky kufor pre rodinu, obcasnu cestu na chatu po tankodrome zvladne aj bezproblemovy tranzit po slovensku v zime cez vsetky mozne sedla. Navyse prijemna realna spotreba 5,6

    Ahojte

    forum navstevujem uz dlhsie, ale doteraz som bol len citatel.
    Blizi sa moje zivotne jubileum /30/ a davnejsie som si povedal, ze si zadovazim prve civilne hodinky. Doteraz som nosil len outdoorove hodinky s vyskomerom /hory, bajk.../
    Aby som moc nekecal, prejdem k veci. Pacia sa mi rozne styly, ale zavrhol som uz napr. pilotky od Steinhart, Bauhaus od Junkers a podobne.
    Hodinky by mali byt mechanicke/automat. Nieco na styl PRS 516 automat alebo PR 516 GL, ktore sa mi velmi pacia, ale nie som velmi nadseny z rozsirenia a povesti Tissot. Ale moju predstavu okrem znacky splnaju. V pripade, ze nic zaujimavejsie neobjavim, pojdem zrejme touto cestou. Dizajn by mal byt teda inspirovany motorsportom.
    Rozpocet je skromnejsi, cca 500-600e. Remienok kozeny, v krajnom pripade kaucuk. Podmienka je swiss made, pripadne nemecko.
    Budem vdacny za akykolvek postreh, moj prehlad v tomto obore je dost skromny.