Posts by marykey

    anubi, ja viem, ze sa moze stat, ale ked ta takmer vitaju vo dverach so slovami, ze "nie je vylucene, ze ich poskriabeme", tak ta dovera akosi pada... Mozno som narocna, ale ked su to odbornici, maju robit vsetko pre to, aby sato nestalo. Ked sa stane.. kazdy majster sa utne..ale ked mi to povie dopredu, no odchadzam..

    :) Dik. No v podstate ma to napadlo, ktovie, kolko boli na predajni.. Len predpokladam, ze oni o tom povytiahnuti toho cuplika vedeli, ze ich snad nemali v provoze cely cas.. Ae tak ak je 2roky normal, tak moze byt.. Vymenim, len mam s tym trosku problem, su este v zaruke, takze to vyuzijem, len su trosku mimo mna.. Nejako sa musim dostat na miesto cinu... :perv:

    Inak to uz tu nepatri, ale ked uz som v tejto teme.. Cim a ako fotite take super zabery?? Mam sice len obycajny poloautomat, ale verim, ze sa to da nejak nastavit.. no netusim, ako mam nastavit clonu a cas tak, aby to bolo ostre, aby nebol zaber tmavy alebo naopak presvetleny.. Skusala som fotit strieborne, ale teda nic moc.. Mate tipy? Ci to potom este dalej upravujete?

    Overte si od niekoho, kto ma skusenosti, ako spolahlivo tie baterky menia a radsje najdite overeny servis, najlepsie asi predajnu, kde boli zakupene. Dnes ma skoro vystrelo, ked som sa v jednom hodinarstve pytala, ci mi ich neposkriabu, ked budu otvarat. Vraj to nezarucia!! Tak dakujem, taky babrak mozem byt aj sama, bez toho, aby som dala za to minimalne 5eur!
    ntscc, aj mne vydrzali podstatne malo, asi len 2roky, mozno aj viac, neviem, kolko boli v obchode.. ale moja chyba, kedze neboli pouzivane, mala som dat polohu toho cuplika (odborne povedane:)), do inej polohy, vraj. Ale to som sa docitala az po 2rokoch.. :D

    ZLOjasna, ja odbornik sice nie som,a le ako zena z pohladu asi suhlasim s misoo... hoci fakt je, ze zalezi od osobnosti obdarovaneho. Ja by som, ked uz, brala nejake biele, velky cifernik moze byt.. Osobne sa mi pacia plastaky :)))) Ale to ma tu asi ukamenujete :D

    Ahojte odbornici :) Prosim vas, ako dlho vam vydrzia baterky v hodinkach? Vybrala som zo skrine po 2rokoch nove nenosene hodinky, a... uz nejdu! Pred tym isli, poznamenavam.. Je mozne, aby po 2rokoch dosla, Su to Quartz-ky.