Posts by simie

    Fakt neviem čo robiť. :D Mám posledne dva dni nato aby som ich objednal, pretože v piatok na budúci týždeň opúšťam NO a idem na vianočnú dovču domov. Nebude to mať trebars dôsledok pri predavaní neskôr , alebo trebars pri reklamcii?? Nebudem stým mať problémy. Na druhej strane ta zľava tam je fakt dosť dobrá, ale dôveruj, ale preveruj.

    Písal som im email vtomto znení. "Chcel by som sa informovať či je záručný list potvrdený pečiatkou výrobcom, aby som si bol istý, že je to original švajčiarský produkt. Ich odpoveď zneje takto: The watch does not come with world wide warranty it comes with our warranty and that means it does not come with and certificate, the reciept from us is proof theat the watch is genuine and that you have warranty with us. Btw. ide o to , že je to firma zo Švédska, ktorá predava na nórskom trhu da sa povedať.Firma je registrovana v nórskom obchodnom registry. Fakt neviem či to risknuť, ale ja ich chcem . :D

    Ešte jedna vec chlapi. Da sa nejako zistiť či je daný eshop seriozny a predavajú naozaj orginaly nie fake? Ako som už písal tak som plánoval kupiť tie certiny tu v Norsku. Preštudoval som si celý eshop podmienky vyzerá to v pohode firma má svoje registračne čislo v obchodnom registy aj na norských forach som sa viacmenej dočital kladné názory , ale akosi v poslednej chvíli som nejak zneistel a obavam sa či náhodou nepredavajú fake z Číny. Na daný model DS2 je teraz 26% zľa čiže zo 6100NOK cca 678eur to dali dole na 4475NOK čiže to je cca 498eur jedna sa o verziu z kovovým ťahom konkretne tento http://www.urverket.no/certina-sort-stal-p-63922.html .Fakt neviem či to mám kupiť , alebo si mám dať pokoj s týmto eshopom.

    Chcem sa opýtať ak by som chcel objednať teda DS2-ky , ale mal by som záujem o červené prevedenie , ale z nerezovým ťahom.V 14 modeloch na ich ofiko stránke sú uvadzané tak práve červené prevedenie nieje v ponuke z nerezovým tahom :( iba v koži čo sa mi páči viac , ale ako spomínal kolega vyššie oplatilo by sa to zobrať už z nerezovým ťahom a dokupil by som si koženy ťah osobitné čo sa mi aj viac pačí. Inak na to zelené prevedenie z nerezovým ťahom má za fakt super cenu z Norway vyhodnejšiu ako u nás.http://www.urverket.no/certina-sort-stal-p-63922.html Vlastne pointa na koniec dalo by sa aby to červené prevedenie bolo s nerezovým tahom, alebo nie ak nieje vôbec tak uvadzané?

    No chalani pekne ste my zavarili hlavku pekne :D Kedže chceme kvalitu tak som ostatné kalibre vylučil a držím sa iba toho, ktorý Spartan opísal za špičku vo svojej cenovej kategorii čiže ETA 251.264 :) A teraz menšia dilema ktorú zobrať či kategoriu DS 2 https://www.timestore.sk/Znacka/Certina…ronograph-25623 , alebo DS Podium Big size kokretné túto verziu https://www.timestore.sk/Znacka/Certina…ize-Chronograph . No a ďalšia dilema je , že či kupiť verziu už s z nerezovým remenom, alebo ísť iba do kože čo sa mi viac pačí, ale inak by som mohol po čase zmeniť ak by má to omrzelo však. :D No a posledná otázka keďže trebars z nerezovým remeňom dam cca za obidve edicie cez 700 eur či je to podľa Vás dobrá vôľba, alebo už by sa vtom prípade oplatilo ísť do niečoho iného. btw. do certiny som sa doslova buchol. Pomoooc :D

    Zdravím hoši.Ozývam sa trochu neskôr nemal som moc čas v priebehu týždňa. Pravdupovediac ste má stými Certinami dostali a preštudoval som si ich ponuku čo má dosť milo prekvapili ich modely začo Vám ďakujem pretože moje rozhodnutie je už asi zrejme jasne, že do Certiny asi zrejme pôjdem. Chcem sa Vás opýtať. Spomínali ste tu 27 kameňová ETA 251.264 , ktorá je v určitých modeloch ako za top špičku strojčekov čo sa týka chronographu. Aký máte názor aj na strojček ETA G10.961 . Ide o to , že sa mi pači aj edicia podium a tam je prevážne montovaný tento strojček. Hodinky budem zrejme kupovať v Nórsku keďže tu žijem a poviem Vám , že vtomto období sú niektoré modely lacnejšie tu ako u nás čo som moc prekvapený na škandinavský trh a ich brutalne ceny no a samozrejme dodanie tovaru do 2 dni. :)

    watchesfan Kámo vieš , že od Seika po týchto PROSPEXOCH pozerám najviac :D brutálné má dostali, len sa neviem rozhodnúť či kupiť z kovovým remienkom a dokupiť si zvlášť gumenný pretože sa mi to viac pačí a v edicii z kovovýmremienkom je predsa len zo zafírovým sklíčkom (btw. da sa vôbec osobitné dokupiť ten gumenný remienok osobitné?), ale ak by má to omrzelo aby som mohol zmeniť. :D Stále som veľmi prekvapený pretože na Swiss military akosi moc nereagujete čo mi dosť radikálné meni názor na ne . :D Tiež som sa viackrát zamýšľal aj nad tými vymoženosťami ako je riadiom riadené atď. prichádzam nato , že asi bude lepšia vôľba do kvalitného Quartzu presne tak, alebo keď už tak do klasiky automat . :) Spartan, Edy super reakcia , len som sa akosi moc na Centriny nezameriaval prichadzalo mi to ako nejaka Bčková rada hodiniek , ale vyzerajú nadherné asi sa do nich pustim a preštudujem. Fuuu bude to ťažké pokračujem vo výbere. Ďakujem za Váš čas. :)

    Prosím Vás o akékoľvek rady a postrehy pri výbere hodiniek. Rozhodujem sa medzi tými tromi značkami prípadne mi môžete niečo dohodiť aj iné. Mám záujem skôr o športové hodinky chronografického charakteru. Pačí sa mi ak niesú iba jednoduchého vzhladu. Pozerám toho viac , len sa neviem rozhodnuť z ktorej s týchto značiek je lepší výber, pretože každé majú niečo pre a proti. Napr. myslím to tak či je dôležitosť radiom riadených hodiniek napr. u Citizen viac ako uprednostnenie kvalitného strojčeku v Swiss military ETA. Ďakujem za rady. Pomôžete mi vtom moc som nerozhodny. Cena sa bude pohybovať do 480-500 eur. A odkiaľ by ste mi dané hodinky odporučili kupiť.Ďakujem.

    neviem po prečitaní aj tu o radiovom riadení má to trošku odradilo z dôvodu vyťaženia baterie a da sa povedať že miestami nie plne funkčnosti z dôvodu signalu atď. nehladiac na solar.neviem prišiel som nato že to je možno aj zbytočnosť kedže hodinky povedia viac ako len "presný" čas :D

    Hovorím veľkosť hodiniek 40-42mm.Obvod zapästia mám 18cm.Ťah by som asi uprednostnil skôr kovový z hľadiská kvality a vydrže, ale nemusí to byť vyslovené kovový :D.Farba ciferníku nehraje u mňa moc veľkú rolu.Proste chcem od Vás nejake typy aby som sa skôr rozhodol a výbral si lebo je toho veľa.Ďakujem

    Zdravím.Postupom času a prečitaním zaujimavých info aj z tohto fóra som nahodil látku vyššie :D Viem že už to nebudu lacné Casia :D ..obzrejmil som si to trošku.Zvyšil sa rozpočet :D Mal by som záujem o chronography zámeral som sa viacmenej na Seika a Citizeny, ale nemusia to byť práve oni.Problem je že sa neviem rozhodnuť či automaty, quartz,eco drive pripadne radiom riadené.Proste dilema :DChodím prevažne športovo oblečený taký outdoor.šírka zapästia je 5,5cm myslim že také 41-42 by stačili.Prosím o vaše typy a postrehy :)Ďakujem pekne :)Dúfam že bude veľa reakcii aby som sa rozhodol.