Zdravím.
Hľadám dobrý servis za rozumnú cenu pre strojček eta valjoux 7750. Náš hodinar v meste ich nevedel spraviť len vymenil zlomený kľúč. Hodinky dlhšie stály keď sa zlomil kľúč a asi sa skôr určite dostala špina kde nemala a prestali ísť. Pretáčať sa dajú, dátum tiež ide pretočiť cítiť že sa aj pružina naťahuje. Len sa nespustia. Vopred ďakujem za informácie.
eta valjoux 7750 hľadám servis
-
-
Zdravím.
Hľadám dobrý servis za rozumnú cenu pre strojček eta valjoux 7750. Náš hodinar v meste ich nevedel spraviť len vymenil zlomený kľúč. Hodinky dlhšie stály keď sa zlomil kľúč a asi sa skôr určite dostala špina kde nemala a prestali ísť. Pretáčať sa dajú, dátum tiež ide pretočiť cítiť že sa aj pružina naťahuje. Len sa nespustia. Vopred ďakujem za informácie.servisov je viac , napr. Nagy Rimanska Sobota - profi // alebo neznačkovy Tomas Sinal Petržalka BA //, aupark OC Simon Tomas 0903416778 atd
-
servisov je viac , napr. Nagy Rimanska Sobota - profi // alebo neznačkovy Tomas Sinal Petržalka BA //, aupark OC Simon Tomas 0903416778 atd
Ďakujem za info a kontakt viem že je veľa servisov. Aj unas je skvelý hodinar len tento kaliber nevedel spraviť ostatné hodinky my vždy opravil. O pánovi Nagyovi som počul len my aj povedali že on nebude cenovo lacný.
-
Ďakujem za info a kontakt viem že je veľa servisov. Aj unas je skvelý hodinar len tento kaliber nevedel spraviť ostatné hodinky my vždy opravil. O pánovi Nagyovi som počul len my aj povedali že on nebude cenovo lacný.
čo je lacne je neisté kvalitne !!! kdo je dobry , ten si aj zapýta ...., tak to chodí .... , ale kdo hlada nájde ....
-
Skús . Za opýtanie nič nedáš ...
hodinárstvo Herczeg - Všetko o opravách hodín a hodiniekhodinárstvo Herczeg s viac ako 25-ročnou praxou v tomto odbore. Opravujem hodinky s precíznosťou a odbornou starostlivosťou.hodinarstvo.eu -
Skús . Za opýtanie nič nedáš ...
Tomas urobí všetko 👍
-
čo je lacne je neisté kvalitne !!! kdo je dobry , ten si aj zapýta ...., tak to chodí .... , ale kdo hlada nájde ....
Presne tak . Je veľa vymieňačov bateriek , ale málo hodinárov . A hodinárska práca nie je lacná .
-
Tomas urobí všetko 👍
Tomáš je veľký koumák !!! Kua , keby ste videli z akého hnoja dokáže spraviť pekné hodinky . A hlavne starožitné , v tom sa vyžíva . Každý rozbitý , nefunkčný kus je pre neho výzvou .
-
Tomáš je veľký koumák !!! Kua , keby ste videli z akého hnoja dokáže spraviť pekné hodinky . A hlavne starožitné , v tom sa vyžíva . Každý rozbitý , nefunkčný kus je pre neho výzvou .
Pozrel som si jeho web videl som tam čo spravil zo starými vreckoviny hodinkami. Ja osobne zriedka mám tým smerom cestu raz do roka napíšem mu.
-
Presne tak . Je veľa vymieňačov bateriek , ale málo hodinárov . A hodinárska práca nie je lacná .
Som si vedomý toho. Náš hodinar v meste ma veľmi primerane ceny zatiaľ čo som doniesol pekne spravil aj veľmi staré hodinky aj po dedovi glashutte spetzimatic inde ma poslali preč. Len tento 7750 strojček chronograf povedal že nie. V Maďarsku som zas dostal ponuku že 400€+ v CZ cez nameho 300+diely. Tunajší hodinar sa opital známeho v BB 250€+diely
-
Som si vedomý toho. Náš hodinar v meste ma veľmi primerane ceny zatiaľ čo som doniesol pekne spravil aj veľmi staré hodinky aj po dedovi glashutte spetzimatic inde ma poslali preč. Len tento 7750 strojček chronograf povedal že nie. V Maďarsku som zas dostal ponuku že 400€+ v CZ cez nameho 300+diely. Tunajší hodinar sa opital známeho v BB 250€+diely
Nuž , tak je hodnotená hodinárčina ... Nečakaj , že ti to nikto spraví za stovečku ...