Arsenale rose gold - aky cifernik?

• Kedze mi tie "integrace" furt nedaju pokoj 1f924 a v ramci vymeny tych mojich vadnych Arsenale Platino je tu moznost aj "custom" konfiguracie v ruzovom zlate, bol by som zvedavy na vase nazory, lebo nejak sa neviem rozhodnut. Niektore su realne kusky, ine som vygeneroval s AI podla toho co by mohlo byt realne.

Takze ktore:?: :/

Alebo kaslat na to zlato a zobrat ocelove, (asi dvadsiate piate 1f923) modre ?

• Mne osobne padli do oka druhé v poradí od vrchu, ostatné sa mi zdajú také nijaké.

• Ak už sa bavíme o integrovaných ťahoch, viac sa mi páči Twelve od Warda. :)

Napr. tieto

Casio GW-M5610, CW C60 Trident Pro 600 Mk3, Damasko DA34, Monta Skyquest GMT, CW C65 Trident Vintage Mk2, CW C63 Sealander GMT.

• Mne osobne padli do oka druhé v poradí od vrchu, ostatné sa mi zdajú také nijaké.

moja rec, ked uz chces tie kolotociarske :D teoreticky este tie s tym cierno-ciernym cifernikom

inak ocel je jasna volba :thumbup:

• Ak už sa bavíme o integrovaných ťahoch, viac sa mi páči Twelve od Warda. :)

Napr. tieto

Twelve som skusal, vlastne jedny 38mm este mam. Ale nieco mi tam vadi na tom ciferniku, neviem, ci ten tvar indexov, alebo lumi nesedi farebme s cifrom, nevim, nieco ma tam vyrusuje. Ani ten tah mi moc nesadol, aj ked skvelu vec maju tu microextenziu "on the fly", teraz uz tusim na vsetkych Twelve modeloch.

Takze tiez sa mi najprv moc pacili, ale nazivo to nie je to prave orechove :(.

• moja rec, ked uz chces tie kolotociarske :D teoreticky este tie s tym cierno-ciernym cifernikom

Modrých má moc a tá ocel mi došla taká fádna...

• moja rec, ked uz chces tie kolotociarske :D teoreticky este tie s tym cierno-ciernym cifernikom

Ale "kto ma zlato ma peniaze" nie? ci ako to bolo? 1f923 . Aj ked toto su len pozlatene :).

Tie ocelove sa mi tiez z toho pacia najviac, a kebyze uz nemam take skoro kazde druhe, bola by to fakt jasna volba.

Ale laka ma ta kolotocarina 1f923, vyskusat aj celozlate (aj so zlatym tahom) a za takuto relativne ludovu cenu vela inych moznosti nie je. Rozmyslam uz nejaky cas o TH Wolf of Walstreet a tie su niekolkokrat drahsie.

Kebyze vedia aj zlte zlato, tak mam jasno. No s tymto ruzovym niesom si celkom isty.

Edited once, last by watchnewbie (October 1, 2025 at 1:14 PM).

• vymyslel som to salamunsky: vezmem k hodinkam dalsie 2 cifre 1f923

Inak neviem čo sa s tým tak serieš 🤔 ako babka či zasadí 1 alebo 3 riadky krumplí ? Zober všetky a máš po starostiach 🤓

A Stitch in Time

• a nezvladnu to? ked mozes pockat na vymenu baterky ...:)

Snad by ajnzvladli :), no nenasiel som v blizkej dobe vhodny termin, kedy by som mohol :(

Spiatocna letenka je uz od 30€ (obden) alebo rano tam a vever spat za necelych 130. A Benatky vzdy rad navstivim.

• vymyslel som to salamunsky: vezmem k hodinkam dalsie 2 cifre 1f923

Tak z toho nic nebude ;(. Vraj meteor a aventurin maju roznu hrubku a nedaju sa dat do toho isteho puzdra, ze kazdy cifernik ma to puzdro vnutri inak prisposobene. Neviem, ci talian nemyslel skor priemer, ale aj tak sa mi to nejak nezda. No nic, tak ruzliaky budu len s jednym cifernikom, vybral som meteorit.