ahoj vsetci, naposledy som tu bol asi v roku 2017, od tej doby sa toho u mna vela zmenilo ![]()
-
-
ahoj vsetci, naposledy som tu bol asi v roku 2017, od tej doby sa toho u mna vela zmenilo

No vitaj naspäť 👍 no referuj 🍻
-
to bude asi na dlhsie, ale v zkratke: v 2019 som sekol s IT a pokusil sa vyrobit si hodinky pre seba, no a vyrabam ich doteraz

teda uz nielen pre mna, ale aj, a to hlavne, pre inych
tak sem, ak nevadi, obcas nieco z mojej prace prihodim
-
nedavno som natocil take videjko, kde sa pokusam priblizit moju vlastnu konstrukciu puzdra, puzdro je modularne a dovoluje menit a kombinovat jednotlive komponenty ako sa komu paci

tu je video, ma to 5 minutExternal Content youtu.beContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy. -
to bude asi na dlhsie, ale v zkratke: v 2019 som sekol s IT a pokusil sa vyrobit si hodinky pre seba, no a vyrabam ich doteraz

teda uz nielen pre mna, ale aj, a to hlavne, pre inych
tak sem, ak nevadi, obcas nieco z mojej prace prihodim
No sledujem na FB a je to veľmi zaujímavé. Držím palce 🍻 len tak ďalej
-
nazdar, vitame ta, my sme sa spolu stretli minuly rok na Micro Praha (taky brilaty slovensky hovoriaci chasnik aj s jednou pani, mozno si spomenies
)paradne kusky robis, paradne

-
vdaka vam za prijemne privitanie

Roman - urcite by som si vzpomenul, keby som ta videl, ale teraz mam hlavu prazdnu, bolo tam tolko ludi a vecer tolko piv, ze mam len matne spomienky
-
postuj svoje novinky. sme po nich hladni

-
postuj svoje novinky. sme po nich hladni

Mňam mňam
-
nejak mi nefunguje vkladanie prispevkov z mobilu, Iphone/Safari
1. nevidi, co pisem (biele na bielom)
2. ked dam Reply, tak sa nic nestane
mozno je chyba u mna, keby vie niekto poradit, bol by som vdacny, v podstate vvkladam prispevky len cez mobil, k pocitacu sa dostavam malokedy a tak no
diky -
predosly prispevok, vlozilo mi to prilohy, ktore som vkladal v mobile a nesiel prispevok odoslat, zaujimave

tak rovno dam fotku hodiniek, kde som aplikoval novinku, ktoru uoznuje nova koncepcia a konstrukcia puzdra, a tym je moznost umiestenia korunky hocikam, resp. na pozicie 2, 3, 4, 6, 8, 9, 10, 12

takze ak je cifernik prazdny, resp. bez indexov, tak si mozete nasadit ktorekolvek vonkajsie puzdro s hocijakym umiestenim korunky -
Mal som podobny problem na mobile ale v Chrome prehliadaci. Skusil som Edge a tam mi to funguje.
-
beeman Idem cez safari a bez problémov. HM mám dokonca v tmavom režime -tj že píšem biele písmená na čiernom podklade. To čo tebe robí nechápem 🤡 . Skús sa odhlásiť a znova prihlásiť . A v safari vymaž históriu a webové dáta
-
Ja to mam vsetko po anglicky.
Všetci majú po anglicky
-
stale mi to blbne
skusim iny prehliadac, tak sa to hadam zlepsi
tak zatial dam nieco z nedavno vyrobenych, nove budu hotove pocitam az za nejaky mesiac, zacinam pomaly vyrabat v seriach jednotlive komponenty, prave teraz o vikendu mam v plane vyrobit 20 krabiciek, teda za dva dni to urcite nestihnem, ale co uz
tieto modre su sice celobronzovky, ale ako vidite, ciernik a vnutorna luneta su lakovane, a vlastne este vonkajsia luneta je z nerezu a modrena plamenom

-
ahojte, opat som sa dlho neukazal, ten dovod je len jeden, bud som bol naplno zabraty pracou, ale pivom, nic medzitym

od posledneho coto vzniklo, coto sa nepodarilo, hlavne ale je, ze stale napredujem
hodim par fotiek poslednych kreaci a nahodim taku myslienku, s ktorou sa pohravam uz dlhu dobu a rad by som ju konecne zrealizoval, ak bude zaujem, no ak nebude, vystacim si v krcme aj sam
zatial bude len otukavat zaujem, o co teda ide?
v Prahe sa s ludmi stretavam stale, obcas aj v Brne, na rouznych vatsich akciach, rad by som ale zorganizoval nejake take komornejsie stretnuie na Slovensku, v nejakej normalnej knajpe, kde si mozeme v klude posediet, pokecat a ja by som trebars mohol predstavit mou tvorbu, snad tedabudem mat co, vatsinou su hned prec
napada ma bud Blava, alebo nieco severnejsie, aby to malo viacej ludi poruke, tento rok nez udrie zimaco si o tom myslite, bol by zaujem?
-
este tieto su cerstve
-
Klobúk dole , ba ešte nižšie
. Nádherná práca 
-
... ja by som bol za stretko, pekne v klude a nenutene sa pokochat tvojimi vytvormi 😉
-
40mm kusky na sklade nenajdes

-