Kúpa hodiniek začiatočník

• Zdravím všetkých,

V prvom rade ďakujem za prijatie, vidím tu veľa nadšencov s krásnymi kúskami na ruke.

Ja som úplný začiatočník ale vždy sa mi páčili mechanické hodinky. Kúpil som si Iron annie bauhaus 5060-2 ale ako tu bludim po týchto stránkach trochu mám pocit či som nedal zbytočne veľa peňazí za málo muziky (myslím pomer cena výkon). Tie hodinky sa mi proste veľmi páčili a urobil som si radosť ale rád by som počul názor ľudí ktorí do toho vidia viac ako ja. Ďakujem dopredu všetkým 👍

• Zdravím všetkých,

V prvom rade ďakujem za prijatie, vidím tu veľa nadšencov s krásnymi kúskami na ruke.

Ja som úplný začiatočník ale vždy sa mi páčili mechanické hodinky. Kúpil som si Iron annie bauhaus 5060-2 ale ako tu bludim po týchto stránkach trochu mám pocit či som nedal zbytočne veľa peňazí za málo muziky (myslím pomer cena výkon). Tie hodinky sa mi proste veľmi páčili a urobil som si radosť ale rád by som počul názor ľudí ktorí do toho vidia viac ako ja. Ďakujem dopredu všetkým 👍

odhlás sa a utakej kadeľahšie :) ... vysvetlenie:

Chronobundus – význam slova | Blog.Helveti.cz
    Už jste někdy slyšeli tajemné slovo chronobundus? Diagnostikoval vám jej známý, manželka nebo snad doktor horologie? Protože tento pojem v naší firmě a širokém…
    blog.helveti.cz
  • Zdravím všetkých,

No vitaj v tejto bande bláznov 1f923

• pozeral som sú zaujímave , oblekovky a máju aj Power Rez. dôležite sa Tebe páčia. Ale iste keďže si tu , že pôjdeš ďalej ...., a kupis aj ďalšie zaujímave pre Teba , ved iné treba do mora , iné na fotmulu a iné do Vesmiru . tak vitaj ...., PS. moje oblekovky MB s power. rez + flanelka

• Zdravím všetkých,

Ja som úplný začiatočník ale vždy sa mi páčili mechanické hodinky. Kúpil som si Iron annie bauhaus 5060-2

Záleží na tom aké hodinky chceš, či univerzály, potápky, pilotky… za dané peniaze so swiss automatom veľa toho nekúpiš, zvlášť nie v originálnom dizajne, vždy sa budú na niečo podobať, resp. kopírovať. Ale z nových máš na výber napr. japonské Seiko príp. Citizen..ale ako hovorím, v prvom rade musíš vedieť čo od hodiniek očakávaš a kam si ochotný zájsť;)niekde sa odraziť treba, ty už to máš za sebou, tak už len uvažovať ako ďalej:)

• Trvalo to deset let, než mi vyrobili hodinky, který nesundám z ruky. Mezi tím mě to stálo hromadu probdělejch nocí, bolavé oči z netu a hromadu peněz. O hodinkách jsem se mezi tím naučil snad úplně všechno. Dnes mi jich zůstalo pár v krabici, kterou občas otevřu, aby nestály moc dlouho, ale konečně jsem spokojenej parchant a v hodinkovym světě už mě nic nerozhází. Vítej na této cestě.

Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1