Mam viac hodin Certiny ale 5 x, Candino, aj 3 x Tag Heuer všetky sú 20 at. Ale hodinár mi povedal keďže sú staré 15-20 rokou tak nie do vody a nedajbože do mora !! Tak som si zadovážil Citizen nove 20 at, Divers vhodne do mora a kus ma vyšiel na 180.- e . Tak som na zas vybavený .... . Proste pozor na vodu ....!!!
CITIZEN ecodrive dobre hodinky, za dobru cenu
-
-
Prečo ti hodinár nevymení tesnenia a neurobí test vodotesnosti ak ich chceš brať do vody?
-
Prečo ti hodinár nevymení tesnenia a neurobí test vodotesnosti ak ich chceš brať do vody?
jednak by to stalo 150 až 250 e utesniť korunku , a aj tak tesnosť skla je vez záruky. Len výmena zadného tesnenie urobili v Spirite na Gercebnonej nestačilo nap. aj u Certiny DS , chcelo to kompletku ...., , to iste plati ak u mojich TagH. Link GMT tam su navyše dalšie ltačitka. Takže veteranou si šetrim...., takže do vody len nove Citizen
-
Mozno by som si zvolil jeden oblubeny kus a zainvestoval...mam jeden 31 rocny kde som dal urobit kompletku a na dovolenke mi robili radost. Vodotesnostou presli na urovni tovarenskej specifikacie. O nejaky cas sa chystam na dalsie.
-
Mozno by som si zvolil jeden oblubeny kus a zainvestoval...mam jeden 31 rocny kde som dal urobit kompletku a na dovolenke mi robili radost. Vodotesnostou presli na urovni tovarenskej specifikacie. O nejaky cas sa chystam na dalsie.
čo to boli za hodinky, daj foto , kde to robili ,,,? a za čo
-
Bol to quartzovy Bond Seamaster z roku 93 a robili to v Rimavskej Sobote. Stalo to asi 320€.
Kazdopadne konkretne tieto Citizeny su skvele hodinky za super cenu. A clovek nemusi riesit ziaden servis.
-
Bol to quartzovy Bond Seamaster z roku 93 a robili to v Rimavskej Sobote. Stalo to asi 320€.
Kazdopadne konkretne tieto Citizeny su skvele hodinky za super cenu. A clovek nemusi riesit ziaden servis.
Aj ja som pozeral po quart Omegach 007. ale boli dost dráhe , al nad poslednym Seamaster Aqua Terrai 2518.50 som rozmyšlal . Nakokonie som kupil Certina DS4 C022.410.11 38mm Strojček: ETA E64.111 - 8 jew. precidrive čo davala Omega do poslednych Q . A veru idu presne +2 sec za 400.- e nove . mesačne už 5 rokou !! Ale Certiny DS4 na Omega 007 desig. NEMAJU !!