Ta úprava je výborná, púzdro je ako nové, to bola jedna z prvých vecí, ktorá má na nich upútala.
Putovné hodinky - Biatec Leviathan - iba zoznam členov
-
-
Zdravim, neviem kto je na rade, ale v nedelu cestujem z BA, tak viem hodinky prevziat a stiahnut ich na vychod.
-
A čo poviete na tú NanTec úpravu (ťažko poškriabateľné puzdro)? Však pekne držia, na to, že sú leštené a že som ich už ja obnosil a teraz vy...
moc krásne hodinky , oblekovky ....
-
Kto ide po mne? Nech sa vieme dohodnúť.
-
Kto ide po mne? Nech sa vieme dohodnúť.
Bud miro-mt alebo pauliej, uz sa dohodnite
-
Ja ich kludne prevezmem a potom zanesiem paulie, byvame nedaleko.
Piste mi spravu radosl MazziMaster
-
Ok, píšem ti.
-
Hodinky odovzdane pauliej
-
Ahojte,
hodinky si uzivam plnymi duskami, ale chcem sa opytat, kto by mal ist po mne, aby sme sa dohodli? Hodinky su momentalne v MT.
Dakujem
-
Po tebe ide Roman-Zilina , tak sa dohodnite na prevzati
-
Tak hodinky prevzate od Roman-Zilina na prvú vyzerajú fajnod zajtra začína testovanie
-
Ak by sa dalo ešte pridať k testujucim, rad sa zúčastním, som z BB, tak do Zv to nemám ďaleko
-
- Official Post
Bohužiaľ, už to máme uzavreté. Ale však príď ma pozrieť do showroomu vo Zvolene. Ukážem ti aj iné modely
-
Tak hodinky odoslané Pete_11 a ešte včerajšia rozlúčková😉
-
Tak to už by sa každú chvíľu mohli dostať ku mne
-
Ešte drobná prosba k “ východnému krídlu😉” našej družiny, zostali ste tuším už len traja, kým sa hodinky vrátia k Peťovi na domovskú základňu, tak už si to tam poposúvajte podľa ľubovôle🙂 ako je to so zápožičkou kolegovi shewcza , vie zrejme esqueleto , tak ho poprosím nech to potom dorieši. Vďaka Peťo👍
-
- Official Post
Ten východ nechám na Vás páni a potom mi ich môžete prípadne vrátiť a pošlem to pre @schewza do ČR.
-
- Official Post
Akurát ešte pozerám ten zoznam: Putovné hodinky - Biatec Leviathan - iba zoznam členov
A nezdá sa mi, že už boli všetci mimo východu. Keď tak mi prípadne napíšte, či som Vás nezabudol zaznačiť a či ste už hodinky mali:
-
Akurát ešte pozerám ten zoznam: Putovné hodinky - Biatec Leviathan - iba zoznam členov
A nezdá sa mi, že už boli všetci mimo východu. Keď tak mi prípadne napíšte, či som Vás nezabudol zaznačiť a či ste už hodinky mali:
Vsetci uvedeny uz hodinky mali Peto, takze ostavaju 3x vychod a schewza
-
-