Chalani Jankoxxx sa mi neozyva aj som mu pisal na jeho stranke mobil na neho nemam mate niekto kontakt na neho ?
alebo ked tak sa mi ozvyte kto by bol dalsi
dakujem Pani
Roman
Dalsi po jankoxxx by mal byt radosl
Chalani Jankoxxx sa mi neozyva aj som mu pisal na jeho stranke mobil na neho nemam mate niekto kontakt na neho ?
alebo ked tak sa mi ozvyte kto by bol dalsi
dakujem Pani
Roman
Chlani hotovo Janko mi uz volal a odovzdane
moc dakujem za prijemne posedenie, pokec a vyskusanie vzacnych hodiniek a darcek ....
a teda hodinky idu dalej a zajtra aj popisem dojmy
Dakujem PRIATELIA HODINKOMANIACI
Dakujem za starostlivost a pomoc a tvoj Dozor nad tym všetkym ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Chlani hotovo Janko mi uz volal a odovzdane
moc dakujem za prijemne posedenie, pokec a vyskusanie vzacnych hodiniek a darcek ....
a teda hodinky idu dalej a zajtra aj popisem dojmy
Dakujem PRIATELIA HODINKOMANIACI
tiez dakujem za fajn posedenie ![]()
hodinky uz mam, posnazim sa o nejake fotky a samozrejme pridam moje dojmy po tyzdni..
dalsi v poradi je teda radosl ?
dalsi v poradi je teda radosl ?
Ano![]()
Ahojte.Už som tu riadne dlho nebol. Ale táto akcia ma zaujala. Je možné sa ešte pridať?
Pekné ![]()
A čo poviete na tú NanTec úpravu (ťažko poškriabateľné puzdro)? Však pekne držia, na to, že sú leštené a že som ich už ja obnosil a teraz vy...
Ta úprava je výborná, púzdro je ako nové, to bola jedna z prvých vecí, ktorá má na nich upútala. ![]()
Zdravim, neviem kto je na rade, ale v nedelu cestujem z BA, tak viem hodinky prevziat a stiahnut ich na vychod.
A čo poviete na tú NanTec úpravu (ťažko poškriabateľné puzdro)? Však pekne držia, na to, že sú leštené a že som ich už ja obnosil a teraz vy...
moc krásne hodinky , oblekovky ....
Kto ide po mne? Nech sa vieme dohodnúť. ![]()
Kto ide po mne? Nech sa vieme dohodnúť.
Bud miro-mt alebo pauliej, uz sa dohodnite
Ja ich kludne prevezmem a potom zanesiem paulie, byvame nedaleko.
Piste mi spravu radosl MazziMaster
Ok, píšem ti.
Hodinky odovzdane pauliej
Ahojte,
hodinky si uzivam plnymi duskami, ale chcem sa opytat, kto by mal ist po mne, aby sme sa dohodli? Hodinky su momentalne v MT.
Dakujem
Po tebe ide Roman-Zilina , tak sa dohodnite na prevzati
Tak hodinky prevzate od Roman-Zilina na prvú vyzerajú fajn
od zajtra začína testovanie![]()