Chalaniiii ako teda Bratiska ide za sebou vsetci ? a Potom Ja???![]()
![]()
Putovné hodinky - Biatec Leviathan - iba zoznam členov
-
-
Podla zoznamu su v BA este EDY a obchodnik-o3 . Kto pojde po mne?
-
A potom som tu ešte ja

-
Chalani ...... 21 aprila ked som pocital by to teoreticky vychadzalo na mna ale odlietam do "Swiss made" idem na dva tyzdne na "sluzobku " a tak by som sa chcel dohodnut respektive mna presunut niekde... 3 maja som tu spat a tak bol by som ready.
Ale kedže je to "moj problem" tak asi budem posledny hm? co vy na to ? a teda u mna by uz aj zostaly navždy :):):)
dakujem chalani ste zlaty

a Peťo ty si naj

každopadne aky by bola možnosť odkupiť

a teda to som ich ešte ani nemal ale no.... -
Podla zoznamu su v BA este EDY a obchodnik-o3 . Kto pojde po mne?
Už ako sa dohodnete chlapci. 13. - 14.4. pôjdem na východ, mohol by som hodinky teoreticky previezť pre Pete_11 do Prešova. Pozerám, že z Bratislavy je tam ešte potom Julio .
-
julio uz bol
-
Po Ba ide Myjava, tak to prosim neprehadzujte. Dik
-
Tak keď pôjdeš na východ môžeš mi ich doviesť na Myjavu

Alebo sa môžeme stretnúť niekde po ceste napr. v Piešťanoch
-
julio uz bol
Jop ja som ich uz mal a odovzdal don2008
-
Tak kto sa v BA hlasi po mne?
-
Dobrovoľne sa vzdávam účasti v tomto projekte. Sťahujem sa a nestíham. Prepáčte.
-
som konecne tu pod dlhsom case, idem do toho ak je to mozne ...
-
- Official Post
Dobrovoľne sa vzdávam účasti v tomto projekte. Sťahujem sa a nestíham. Prepáčte.
Však kým tie hodinky všetci poskúšajú, určite už budeš presťahovaný. Ale dobre, nateraz ťa mažem zo zoznamu záujemcov a v prípade, že sa situácia zmení, kľudne daj vedieť

-
-
Bohužiaľ užívateľ Tomas sa mi zatiaľ neozval a posol33 je na služobke do piatku, takže zatiaľ sú hodinky stále u mňa

Ak sa mi nepodarí s tomas-om spojiť, štafetu prevezme posol33 niekedy cez víkend.
-
Dnes hodinky odovzdané užívateľovi tomas

-
Zdravím maniaci, štafeta prebratá od Diablo1st, ktorému zároveň dakujem za ☕️ a fajn pokec a tak isto esqueleto za možnosť vyskúšania👌
Hneď po príchode domov si nezávisle moje dve dcérky (4,5r a 3r) všimli, že tatino prečo máš nové hodinky, takže hned zaujali😁
-
Chalani ahojte
trochu sa to tu pomenilo a teda prosim kto bude dalsi??? Trencin Banovce Prievidza a okolie alebo ------
-
Chalani ahojte
trochu sa to tu pomenilo a teda prosim kto bude dalsi??? Trencin Banovce Prievidza a okolie alebo ------
Po tebe ide jankoxxx
-
Chalani Jankoxxx sa mi neozyva aj som mu pisal na jeho stranke mobil na neho nemam mate niekto kontakt na neho ?
alebo ked tak sa mi ozvyte kto by bol dalsi
dakujem Pani
Roman
-