Oprava quartz hodiniek

  • Dobry den,

    chodievam na toto forum viac menej nepravidelne uz nejaky rocik, zaregistroval som sa vsak az nedavno. Potreboval by som od miestnych uzivatelov pomoc s doporucenim opravara hodin. Vlastnim hodinky Longines Split 5. Ide presne o tieto hodinky z odkazu:

    https://www.chrono24.com/longines/split…511520.htm#gref

    Ide o quartzove hodinky anologovo-digitalne, zaujimave su svojou hrubkou len 4mm a ovladanim vsetkych funkcii jedinou korunkou. Hodinky boli kupovane koncom 80.rokov, boli u viacerych ''opravarov'', co bola pravdepodobne chyba, pretoze aj po vymene baterie funguju len ked su polozene a nenosene. Akonahle si ich dam na ruku, asi po pol hodinke prestanu fungovat. Problem moze byt mozno uz zodrate tesnenie a nasledne vniknutie vlhkosti alebo aj ciastocne znicenie strojceka, naozaj netusim. Preto by som potreboval poradit odbornika ktory by vedel hodinky zase uviest do funkcneho stavu, najlepsie ak by sa nachadzal na Slovensku.

    Za pripadne odporucenia vopred dakujem :)

  • Hodinarstvo Alexander Nagy, Rimavská Sobota-autorizovaný servis Longines, dá do kopy takmer všetko

  • Hodinarstvo Alexander Nagy, Rimavská Sobota-autorizovaný servis Longines, dá do kopy takmer všetko

    Presne to som chcel napísať, predbehol si ma. Len a len doporučujem pána Nagya.

    Práve mám uňho jedny z mojich krajších kusov... keď konečne budem mať čas, tak sa viac rozpíšem a o nich, alebo sa chystám aj na krátku "recenziu" JeanMarcel.....