Rolex OP, blue 3-6-9

  • skus nejako sfotit tie modre OP, tie su pecka masakralna

    Moj zaujem o seriozne casostroje zacal len minule leto (o tom skusim napisat podrobnejsie niekedy nabuduce). Takze preskocim vsetko ostatne k tomu, ze som chcel jedny hodinky s modrym cifernikom. Prvy napad bol Royal Oak Jumbo, ako som tu uz niekde pisal, ich specialna edicia k 50. vyrociu by bola dokonalym darcekom k mojej 50-ke. Ale kedze toto bola mission impossible, pozeral som uz nejaky cas po roznych inych znackach a modeloch, napriec celym cenovym spektrom.

    Raz na mna vyskocili na chrone tieto. 3-6-9 cifernik sa mi paci viac ako tie "ciarkove" a s tou fluted zlatou lunetou to zrazu bolo ono, lebo s hladkou mi tam nejak nieco nesedelo. Tiez zavazilo, ze tato kombinacia je dost zriedkava, tak bolo rozhodnute. Skocil som si po ne do Londyna, bol to skvely dovod na rodinny vylet - prijate doma so vseobecnym nadsenim :) .

    Mam tu zatial par fotiek z inzeratu, cez ktory som hodinky kupil, dalsie popridavam ked nafotim.

  • Vdaka za rozpravanie ktore vzdy potesi, no podla mna na 50ku dokonaly darcek aj s vyletom...
    Ja som bol vzdy na explorery, ale v poslednom case ma zacali oslovovat aj zakladne OP36, cierne, 126000. Len sa na ne neda ani zapisat do poradovnika aj ked uz clovek ma tu nemalu ciastku rokmi usetrenu tak aby potencialne nikde nechybala... no co uz, na chrono su ceny pre mna uz za hranicou unosnosti... a k 50 mam este par rokov aj ked uz nie vela... tak uvidime ako sa situacia casom vyvinie :)

    Ja som ozaj taketo rolexky este nevidel, na prvy pohlad sa mi tam spajaju DJ, expy a aj OP. Vsetko v jednom modeli, tych 36mm (maju tolko vsak?) je prudko nositelnych a v podstate ine hodinky uz nepotrebujes. Mne osobne ide luneta viac hladka ale uznavam, ze tato "zubatica" je jedna z esencii rolexu a uplne chapem tvoju preferenciu. Tah uz vyzera byt z tych novsich a vymakanejsich...
    Ja by som ich pre pokoj v dusi dal asi este pozriet v servise a popripade zgeneralkovat ak este neboli a uz len roky s radostou nosit :)

    No ja sa uprimne tesim ze ich tu budem vidat

  • Tych s hladkou lunetou je na chrone celkom hodne, a aktualne zas aj jedny taketo z FR. Servisovane boli (podla predajcu) minuly rok priamo v Rolex servis centre v Londyne, je aj certifikat, len mi pride divne ze na tom certifikate nie je ziadny udaj o servise, teda, ze kde to bolo servisovane.

    Je to 36, ale maju o malinko vacsie telo ako napr. nove explorery 36 co mam. Usi maju o kusok dlhsie. Celkovo na ruke, asi aj vdaka tym vrubkom, posobia trochu vacsie.

  • Sú krásne. Mňa lákajú Expy, alebo nejaké modré Datejust asi s hladkou lunetou. Neviem sa rozhodnúť a uvidíme, či vôbec sa k jedným dostanem ^^

  • no nech sa paci najlepsie rolexky pokope... teda, tie two tone expy su dost nezvyk pre moje oci, ale na tom absolutne nezalezi....
    uz chapem preco sa wrist time bude delit :) tak uz len fotky sem syp, potesis nas :)

  • su krásne a 36 je akurát ne tenšiu ruku ako mam aj ja ....

    Peter Th.