Moonswatch Bioceramic | Swatch x Omega

  • Neide len o strojček.. ale celkovo. Sú to umeliny, ktoré tak pekne nazvali "bioceramic", samozrejme to okamžite vedie predajcov o označenie púzdra ako keramické (viď chrono). Des a hrúza...

    S tým púzdrom je to asi tak, ako v reštike borec s poriadným kusom mäsa sa pýta čašníka: "To mäso je naozaj zo slimáka?"

    Čašník: "No priznávam sa, že je tam aj hovadzie."

    Hosť: "Hovädzie??"

    Čašník: "Áno, v pomere 1:1, jedna celá krava, a ktomu jeden slimák."

    A to púzdro takisto: do formy na vstrekovanie nalejú jedno poriadne vrece plastového granulátu (danej farby, akú planétu len budeš chcieť), a k tomu pridajú 10 gramov keramického granulátu (no dobre trošičku viac, ale samozrejme nie moc...).

    So sklíčkom sa radšej ani nedotýkaj, a nepribližuj k ničomu, lebo škrabanec je istý, a s výmenou je to tak všelijak, asi nijak...

    Strojček nepoznám, hoci myslím Roby to tu nahadzoval. Vo vitríne vydrží možno aj 5 rokov (samozrejme s výmenou baterky), neviem...

    Videjko s ďalším názorom:

    External Content www.youtube.com
    Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.

  • Des a hrúza...

    a čo si čakal? Povedz to tým 10tisíckam šialencov, čo stáli na ne v rade :P Kto chce kúpi, kto nechce nekúpi. Aj tie isté galoty kúpiš za dvacku a s vysačkou za padíka . Značka robí biznis. Ak si prečítaš článok v ablog.... odkaz som dal vyššie .... máš to tam jasne napísané: " To je súčasťou zaujímavej veci, pretože Omega by za normálnych okolností nechcela "zlacniť" luxusnú povahu svojho Speedmastera, ktorý má práve teraz aktuálnu vstupnú cenu viac ako 7 000 USD. Tento produkt Omega x Swatch má maloobchodnú cenu nižšiu ako 300 USD, čo pravdepodobne robí z neho najlacnejšie nové hodinky značky Omega, ktoré si môžete kúpiť."

    A stitch in time :D

  • No je to prostě takovej Trabant v kooperaci s Mercedesem, s jeho tvary a hvězdou na kapotě a s o hodně větší cenovkou, než by normálně stál. Jen lidi nepochopili, že to je jen cesta, jak z nich zas dostat prachy za nesmysl.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • Kedykolvek ich rad hudem mat :) su to dobre vyzerajuce funny hodinky a je mi fuk ze su hrackarske :thumbup: ;)

  • Ja napríklad som za experimentovanie s materiálmi, uvidíme ako sa tento materiál osvedčí. Napríklad Garmin Instinct tiež pôsobia hračkársky a sú ľahké ale je to celkom slušný a odolný materiál, overil som si. Sklíčko je plastové chemicky tvrdené a zatiaľ všetko v cajku.

    Moony majú celkom pekný dizajn a toto je alternatíva pre voľnočasové aktivity pre ľudí ktorí nie sú ochotní dať za moony 5000€. Otázkou je, či cena 250€ za ne je adekvátna, ale zase od Švajčiarov nízku cenovku nikdy nečakajte navyše ak je na tom značka Omega.

    Ľudia platia kopec peňazí za iné chobotiny.

    Tempus Fugit

  • Garmin jedině se solarkem a safírem. Ale zatím mi stále nenabízejí to co chci. Takže uvidíme.

    Zafír je podľa mňa úplné vyhadzovanie peňazí pri týchto hodinkách ale proti gustu žiaden dišputát. Mám troje Garminy.

    Tempus Fugit

  • madmax Však hej... ani ja som nikdy nehovoril, že ich nebudem mať, akurát po tých prvých návaloch očakával o tochen viac. A kto ich bude mať, bude mať spomienku, že aký ošiaľ tu vypukol v prvom dni predaja... (inak vždy lepšie, než stáť v rade na chleba...)

  • Ja tam zafír nepotrebujem, nepoškriabal som žiadne okrem Vivosmartu, sklíčko je utopené pod lunetou, takže slušne chránené, nepociťoval som potrebu ani u starých Monstier. A navyše ten zafír ti s prehľadom prežije hodinky resp. elektroniku niekoľkonásobne (samozrejme ak ho nerozbiješ).

    Tempus Fugit