TAG Heuer Aquaracer Professional 200 Date calibre 5 automatic 40 mm

  • TAG Heuer prichádza s novinkou v podobe reedície a to konkrétne modelu Aquaracer. No, popravde nieje to 100%-ná reedícia, ale skôr facelift s inšpiráciou vo vlastnej histórii. Oceľové púzdro hodiniek má veľkosť 40 mm (11 mm na výšku) a je kompletne brúsené. Nové sú dymové ciferníky. Na výber je čierny a modrý so sunray výbrusom. O pohon sa stará už overená automatická Sellita SW 200-1. Cena bude 2.500 €. Zadné viečko je už klasicky zavreté, helma je preč a nahradil ju emblém kompasu. Šróbovacia korunka spolu s 200 metrovou vodotesnosťou zabezpečí prípadné potápanie. Veľmi som na ne zvedavý naživo pretože z fotiek sa mi neskutočne páčia. Ak by niekto preferoval quartz, tak bude aj verzia s baterkou a dámska 30mm verzia bude aj v baterke a aj v automate.

    zdroj fotiek: ablogtowatch, monochrome.

    Paletteankerhemmung.gif

  • Podobné puzdro od TH som mal a veru bolo parádne. Len tam mohli dať lepší strojček, 2500€ za obyč (aj keď poladenú) Sellitu... :/

    Casio GW-M5610, CW C60 Trident Pro 600 Mk3, Damasko DA34, Monta Skyquest GMT, CW C65 Trident Vintage Mk2, CW C63 Sealander GMT.