Niečo elegantné
-
-
Sú to pozlátené módne hodinky od švajčiarskej značky.
Manžel pracuje ako stánkar na strelnici na pouti?
-
Sú to pozlátené módne hodinky od švajčiarskej značky.
Manžel pracuje ako stánkar na strelnici na pouti?
Karma ťa dobehne 🥴 nikde nevidím tvoju zmysluplnú radu 👊
-
Ze skupiny Swatch bych sáhl po jiné značce, které do ní spadají. Hodinky nekupuj bez domluvy s manželem. Můžeš ho tím dostat do nepříjemné situace ,,co s nima". Ale třeba ne, když ho hodinky nezajímaj a bude mu jedno co má na ruce.
-
Pardón, vypadol mi prostredný riadok textu.
Značka ako taká je OK, Pozlátenie sa časom ošúcha a bude to nevyzerať dobre.
V danej cene by som kúpil radšej niečo vo farbe nerezu napríklad Timex Q, Orient Bambino, Citizen, Seiko ....
-
treba vyzvediet od manzela, ake hodinky sa mu pacia. ci manzel bude vobec chciet sa natahovat a automatikou alebo preferuje bezudrzbovy quartz. my tu potom radi pomozeme
-
Obecně platí výběrové schéma:
typ pohonu hodinek
- mechanika, quartz...baterie, solární, mechanický quartz
Typ hodinek podle použití
-společenské, sportovní, potápěčské, pilotky, chytré
V této skupině lze vybrat univerzály. V případě klasických hodinek rozhodnout zda tříručky nebo chronografy. S datem, DayDate nebo úplně bez.
Cena hodinek
Značka a modelová řada.
Snad jsem na nic nezapomněl.
-
Tissot PRX quartz
https://www.hodinky-365.cz/tis…z-t1374101104100-x1211568
Externý obsah www.youtube.comObsah vložený z externých zdrojov sa nebude zobrazovať bez vášho súhlasu.Aktiváciou externého obsahu súhlasíte s tým, že osobné údaje môžu byť prenášané na platformy tretích strán. Viac informácií o tomto sme poskytli v našich zásadách ochrany osobných údajov. -
V tejto alebo podobnej cenovej hladine by som odporúčal Citizen, možno Seiko, keď elegantnejšie, tak asi niečo z módnych značiek, ktoré sú často nie celkom zlé. Osobne som v začiatkoch vyskúšal Armany, Hilfiger, možno Hugo Boss. Ale boli to modely nad 200 EUR.
Ale súhlasím s odporúčaním, že je potrebné presondovať manželov vkus a preferencie.
-
A ja si zas myslim ze nam tu pani Martina hodila click bait
-
To mne napadlo jako první, tak jsem hned pátral i na Chronomagu.
-
Milá Martina!
Oplatí sa podľa mňa popozerať aj v okolí vetvy na tomto fórume "Predám hodinky".
Nechcem robiť reklamu, ale napr.: RE: Certina DS First Ceramic 41 mm
je ako prvé hodinky viac než výborný výber.
-
mrkni do predajnej sekcie