САДКО-limitka z Ruska

  • hodinkomania.sk/wcf/index.php?attachment/47385/Neviem či niekto z vás pozná veľmi zriedkavý model Sadko od Ruskej značky Sláva.Vyrobilo sa ich len zopár kusov a v Rusku je cena originálu 1000000rubľov.Sláva predáva na svojích stránkach limitovanú 500ks edíciu Sadko ktorá sa originálu podobá,ale predsa len je trochu iná.Mne sa veľmi páči a určite je v poradovníku 😁https://slava.su/5007168-100-24…nicheskie-sadko

    Ja však nechcem v tejto téme hovoriť o tejto limitovanej edícii.Na ruskom hodinkovom fóre sa konečne po asi dvojročnom dohadovaní, ako má limitka vypadať, začali predávať takmer identické hodinky-limitka fóra, ktoré sú takmer ako originál.Vselky informácie si môžte prečítať na tomto fóre.Len v krátkosti vás chcem informovať, že si môžte hodinky objednať.Myslim, že sa jedná o 300ks limitku s originálnym kalibrom 2427.Ja som si jedny objednal, čakám na inštrukcie k platbe.

    Pridám niekoľko fotografií starého i nového modelu pre ilustráciu.Cena sa pohybuje od 200 do 300$,čo je vzhľadom,že to je limitka,celkom fajn.Okrem toho cenu ovplyvňuje či chcete model so saphírovym sklíckom,alebo minerálnym.

    http://forum.watch.ru/showthread.php…%B4%D0%BA%D0%BE

  • Áno.Objednal som ešte jedny č.267 to je číslo kde posledné dvojčíslie symbolizuje môj ročník.Tie si nechám a druhé budú na výmenu za inú limitku na inom fóre, pokiaľ niekto bude mať záujem.

    Inak vidím,že si Z Krásna n./Kys. To je mi blízka obec!😉

  • Áno.Objednal som ešte jedny č.267 to je číslo kde posledné dvojčíslie symbolizuje môj ročník.Tie si nechám a druhé budú na výmenu za inú limitku na inom fóre, pokiaľ niekto bude mať záujem.

    Inak vidím,že si Z Krásna n./Kys. To je mi blízka obec!😉

    Sory pozerám že som so ťa s niekým pomýlil....

  • Jsem přečetl pár prvních příspěvků a frčí i na dvou strojcích. Alespoň tam zmiňují 2427 a Orient. Ale dál už jsem nečetl.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • Keď si otvoríte listinu poradovníku je tam na pravej strane napísané, že kaliber je Sláva a cena 310$ za hodinky so zafírovým sklíčkom a 280$za minerálne sklíčko. Platba aj cez PayPal.Poštovné ešte neviem,ale keď mi dá dotyčný čo to má na starosti vedieť,tak všetky informácie napíšem.

    Ďalej som sa vo vlákne o limitke dočítal,aby kupujúci nečakali od kalibru žiadne zázraky.Jedná sa o kalibre vyrobené ešte v CCCP a dlhodobo skladované.Každý kaliber je pred montážou do hodiniek celkom rozobraný, vyčistený a premazaný.Sú to kalibre skúpené zo zásob v zahraničí,celkovo asi 20 000ks.Všetky tieto kalibre bude Sláva dávať len do limitiek.Limitka je viac-menej určená ako zberateľský predmet a myslím, že ani nebude na hodinky záruka.Vsetko sa ešte opýtam.Slava poskytla 300 kalibrov pre limitku fóra .Korpus je vyrobený v Číne,nakoniec aj hodinky Sadko od Slávy, ktoré stoja na ich stránkach 1000Eur sú vyrobené v Číne,len kalibre sú originál.

    Netreba si teda mýliť limitku z fóra za 300euro s limitkou od Slávy za 1000eur.Limitka od Slávy je na originál menej podobná,je väčšia,vodotesná do 500m čo je na každom kuse aj testované a celkom spravovanie je na vyššej úrovni ako limitka z fóra, ktorá je takmer identická s originálom.

  • External Content youtu.be
    Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.

    Tu je video s obchodným riaditeľom Slavy, ktorý okrem iného hovorí o ich hodinkách Sadko(500ks lim.edícia),kalibroch 2427a o licencii, ktorú poskytli hodinkovemu fóru pre ich limitku.(300ks)

    Ešte upresním, že aj keď na začiatku hovorí, že na hodinkách od Slávy je minerálne sklo,na stránkach píšu už o safírovom sklícku.Asi ho vzhľadom k cene boli nútený tam zameniť.