Audemars Piguet Royal Oak

  • Audemars Piguet má známu sériu hodiniek: Royal Oak. Táto séria môže byť mnohým ľuďom známa, že známy dizajnér Gerald Genta navrhol vzhľad v tvare mušle, ale táto séria má ďalší príbeh, na ktorý mnoho ľudí postupne zabúda, a to o pôvode názvu.

    Názov Kráľovský dub, Kráľovský dub, sa musí najskôr vrátiť do Anglicka v 17. storočí. V tom čase bol počas britskej občianskej vojny lovený a zabíjaný Karol II. Počas úteku narazil na dub, ktorý bol veľký dosť na to, aby sa skryl, a potom sa skryl medzi dubmi a ušiel.Lúpež. Neskôr sa Charlesovi II podarilo stať sa kráľom Anglicka, Írska a Škótska a dub, ktorý mu kedysi zachránil život, pomenoval Kráľovský dub.

    Neskôr Británia tiež pomenovala štyri kráľovské bitevné lode HMS Royal Oak. Dizajnový prvok série Royal Oak od Audemars Piguet je údajne inšpirovaný svetlíkmi bitevnej lode Royal Oak.

  • Hodinky Casio Watch boli založené v roku 1946. Živý, mladý, módny a multifunkčný imidž značky, ktorý predstavuje Casio, bol hlboko zakorenený v srdciach ľudí. Filozofiou spoločnosti Casio sú „hodinky, ktoré sa nikdy nezlomia.“ Stále existuje krátka poviedka. Príbeh hovorí, že existuje japonský chlapec, ktorého otec mu dal mimoriadne drahé hodinky, ale netrvalo dlho a zlomil ich Pracoval v spoločnosti Casio a rozhodol sa postaviť hodinky, ktoré sa nikdy nezlomia. Potom sú to G-SHOCK.

    Hodinky Casio sú fascinujúce nielen štýlom, ale aj špičkovou technológiou a kvalitou. Casio je známe svojou odolnosťou proti nárazom. Pokiaľ ide o najodolnejšie hodinky, Casio G-SHOCK je číslo jedna medzi väčšinou ľudí. Kvalita prístroja Casio G-SHOCK je dosť odolná. G of SHOCK je prvé gravitačné písmeno, ktoré predstavuje gravitáciu. SHOCK znamená náraz a náraz. Plne sa to odráža v názve: hodinky odolné voči nárazom a nárazom.

  • Na Casio mám svoj názor... ;)

    Přesně, co kdo už víc může nabídnout. Jen ty některý statisícový úlety by nemuseli dělat. Ale když to prodaj, proč vlastně ne. Dycky Casio.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • Přesně, co kdo už víc může nabídnout. Jen ty některý statisícový úlety by nemuseli dělat. Ale když to prodaj, proč vlastně ne. Dycky Casio.

    Hlavne tie zarosené sklíčka sa mi na Casio páčia :D...

  • Mne sa to na inych hodinkach vratane Omega v zivote nestalo, a to som ich mal a mam niekolko :)

  • kucí s vama je psina.

    Tak která značka dokáže uhonit navigaci solárkem? Která značka přežije to nejhorsi zacházení atd a td

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • kucí s vama je psina.

    Tak která značka dokáže uhonit navigaci solárkem? Která značka přežije to nejhorsi zacházení atd a td

    Tak Watchi, ale cinania su nadludia, to musis brat tak :D :D :D

  • Neviem ze by sa vyrabali v Japonsku :D

    Ted ses mi chytil do předem připravený pasti. Proč?

    1) Casio je japonská značka

    2) to, že si je nechávají vyrábět v Číně, je jejich věc a NETAJÍ se tím

    3) kolik % součástek swiss označených hodinek musí být vyrobeno ve Švýcarsku? A kde se vyrábějí ostatní? A kolik výrobců to na ferovku přizná?

    4) ty moje mají i ten pitomej řemínek se sponou označený Made in Japan, na rozdíl od těch levnejch co má syn.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • jo a už s debatou končim ;) vim svoje a navíc jsem v provozu za volantem, tak se omlouvám, že jsem v reakcích mírnější, než bych chtěl. Jo a AP, krásnej příklad dokonalosti. No ty na fotce maj aspoň šroubky symetricky :)

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • Ja to beriem pozitívne (hlavne preto,že s tým asi už nič neurobím).

    Aj taká malá kvapka vody v hodinkách,kvôli ktorej v nich nevidíš ani Paľovu r... môže v prípade potreby napríklad na púšti zachrániť život!😁👍

  • To nie sú skrutky, teda konkrétne na AP, ale matice. Preto je možné, aby boli symetricky. Neviem o žiadnych AP, ktoré by ich tak nemali, myslím že pri ich cene je vylúčené aby inak prešli výstupnou kontrolou.

    K článku: ohľadom designu je aj tento “príbeh”: Gérald Genta sa údajne inšpiroval potápačom vystupujúcim zo Ženevského jazera. Keď zbadal jeho potápačskú helmu s priezorom upevneným skrutkami, tak si povedal že keď je takéto riešenie dostatočne pevné aby zaistilo vodotesnosť potápačskej helmy, tak musí stačiť aj pre hodinky.

  • Ted ses mi chytil do předem připravený pasti. Proč?

    1) Casio je japonská značka

    2) to, že si je nechávají vyrábět v Číně, je jejich věc a NETAJÍ se tím

    3) kolik % součástek swiss označených hodinek musí být

    Ach watchi, ty si nepochopil ze ta iba skadlim :)ved to ja vsetko viem :), tak sa nepaprc ;)