vyber potapiek do 2000€

  • Ja budu prosazovat to, co pobilo konkurenci v době když jsem vybíral já. Hledej strojek bez plastových dílů, s parádní rezervou, s dostupným servisem. Hodinky promyšlené divers konstrukce se zamykatelnou lunetou, automatickym heliákem, super lumi. Hledej pohodlný hodinky, které nemusíš sundat z ruky a povolíš si náramek, když Ti ruka v létě oteče, nebo naopak si náramek utáhneš. Kup si za tu cenu hodinky minimálně s Si vláskem. To je důležitý. V době, kdy jsem vybíral v této cenovce já, byla to jediná možná varianta. A měl jsem je na ruce i v ruce s LHC, které okamžitě letely zpátky do regálu. Jaká je v této cenovce konkurence teď netuším. Stačí mi jedny pořádný na ruce a utrácim za jiný důležitější věci.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • Dakujem za nazor a dobre argumenty. Fakt je toho plno a clovek uz nevie co si ma vybrat. Je pravda ze Mido je po technologickej stranke top v pomere cena/vykon. Jedine to puzdro mi pride take obycajne. Mozno by to chceli ist si ich trochu ohmatat niekde do predajne a zmenim nazor.

    Pravdupovediac som zacal premyslat o navyseni rozpoctu o 1k, ale argument v poslednej vete je dost silny ;)

  • Ozaj, a Biatec Leviathan si neuvazoval? Viac-menej splnaju vsetko co si pisal (okrem toho presklaeneho spodku, ale to je u potapiek skor vynimka), svajciarsky automat, vyzeraju podla mna dobre + by si mal servis pod nosom.

  • ano uvazoval. Rad by som podporil slovensku produkciu a presne aj ten servis by bol na dosah, len mi pridu rozmerovo mensie. Mozno by to chcelo niekde vyskusat

  • Obchod maju vo Zvolene ale v Ba ich maju tiez vo Vanguard-e. Takze neviem odkial si ale o tychto dvoch moznostiach viem :)

  • Kurnik šopa a ja tu už mám skoro druhý domov, trávim tu už “takmer týždne” na Štúrovej+Nemocnica. Však je to za rohom... a čas stále nie je.

    Tempus Fugit

  • Bol som teda pozriet Peta resp. slovenske potapky Biatec Leviathan, ale bohuzial sa mi potvrdilo co som predpokladal t.j. ze 40mm je pre mna malo ?( Inak hodinky su na zivo viac ako velmi pekne a velmi dobre spracovane. Takze kto mate mensie zapastia, alebo ste zvyknuty na mensie priemery, tak sa vam nad tymto modelom urcite oplati uvazovat.


  • Bol som teda pozriet Peta resp. slovenske potapky Biatec Leviathan, ale bohuzial sa mi potvrdilo co som predpokladal t.j. ze 40mm je pre mna malo ?( Inak hodinky su na zivo viac ako velmi pekne a velmi dobre spracovane. Takze kto mate mensie zapastia, alebo ste zvyknuty na mensie priemery, tak sa vam nad tymto modelom urcite oplati uvazovat

    Ak je to tvoja ruka, tak podľa fotografie vyzerá tá veľkosť akurát... ;)

  • Ak je to tvoja ruka, tak podľa fotografie vyzerá tá veľkosť akurát... ;)

    no vieš hannes, pohodlná veľkosť hodiniek, to prichádza s vekom ;( a pokiaľ majú potápky slúžiť zároveň ako kladivo na žraloky, tak sú malé :/

    A stitch in time :D

  • hannes; 18,5 cm

    pepescom; ano mozno mas pravdu ze vekom pridem na to ze menej je viac, ale momentalne som zvyknuty na vacsie priemery ;)

    Ja momentalne so zapastim 18,5 nosim od 39-43 a je to v pohode. Je to o pocite, ale hlavne o zvyku :)

  • hannes; 18,5 cm

    pepescom; ano mozno mas pravdu ze vekom pridem na to ze menej je viac, ale momentalne som zvyknuty na vacsie priemery ;)

    Ja mám 20 a najradšej mám rozmer 42 . S veľkosťou 18 a pol ti musia tie Levy byť naozaj akurát...ale ty sa musíš dobre cítiť. Ja môžem a mám aj štyridsaťpäťky, ale to už nie je ono. Je to priveľa. ;)